Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Απανωτές ληστείες σε πρακτορεία ΟΠΑΠ

Απανωτές ληστείες σε πρακτορεία ΟΠΑΠ

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Ο δράστης μέσα σε 5 λεπτά κατάφερε και λήστεψε δύο πρακτορεία ΟΠΑΠ-Play.

Έσπασε τις τζαμαρίες με λοστό και με το ίδιο αντικείμενο απείλησε τους υπαλλήλους και στα δύο καταστήματα και αφαίρεσε όσα χρήματα είχαν τα ταμεία

Επεισοδιακός ήταν ο τρόπος με τον οποίο έγιναν δύο απανωτές ληστείες με μόλις 5 λεπτά χρονική διαφορά μεταξύ τους, σε βάρος πρακτορείων ΟΠΑΠ-Play, σε Π. Φάληρο και Άλιμο αντίστοιχα, περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Ο άγνωστος δράστης, πρώτα επιτέθηκε σε πρακτορείο επί της Λ. Αμφιθέας 105, στο Π. Φάληρο, όπου αφού έσπασε πρώτα την βιτρίνα με λοστό, εισέβαλε στο εσωτερικό του καταστήματος και υπό την απειλή του ίδιου αντικειμένου ακινητοποίησε τον υπάλληλο και αφαίρεσε όσα χρήματα είχε το ταμείο, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Μόλις 5 λεπτά μετά σημειώθηκε και δεύτερο χτύπημα με τον ακριβώς ίδιο τρόπο, σε βάρος πρακτορείου επί της οδού Καλαμακίου 85, στον Άλιμο, όπου και σε αυτή την περίπτωση, ο άγνωστος δράστης αφαίρεσε όσα χρήματα είχε το ταμείο και στη συνέχεια κατάφερε να τραπεί σε φυγή. Στην περιοχή ακολούθησε κινητοποίηση από την Αστυνομία, ωστόσο δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός του δράστη.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: ” Απανωτές ληστείες σε πρακτορεία ΟΠΑΠ Play σε Παλαιό Φάληρο και Άλιμο” : στην πηγή: https://www.news247.gr/Θοδωρής Παναγιωτίδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ