Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠ Αύξηση 30% στο «Πάμε Στοίχημα»

Αύξηση 30% στο «Πάμε Στοίχημα»

από
Μόνο 2 λεπτά

Σημαντική άνοδο κατέγραψαν οι πωλήσεις του ΟΠΑΠ στο α’ τρίμηνο του 2014 σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2013. Αυτές ανήλθαν στα 965 εκατ. ευρώ έναντι 869 εκατ., παρουσιάζοντας αύξηση ύψους 11%. Τη μεγαλύτερη άνοδο παρουσίασε το «Πάμε Στοίχημα», που πραγματοποίησε πωλήσεις ύψους 377 εκατ. ευρώ έναντι 290 εκατ. ευρώ σε ποσοστό 30%. Άνοδο 4% κατέγραψε και το ΚΙΝΟ, διακόπτοντας ένα μακροχρόνιο σερί πτώσης, με τις πωλήσεις να ανεβαίνουν από το 480 εκατ. ευρώ στα 500 εκατ. ευρώ.

Σε αντίθεση, οι πωλήσεις των άλλων παιχνιδιών της εταιρείας παρουσίασαν αισθητή μείωση πωλήσεων, χωρίς αυτό να επηρεάζει σημαντικά το τελικό αποτέλεσμα. Το ΠΡΟ-ΠΟ έπεσε 15%, η μείωση στο Λόττο ανήλθε στο 44,9% και στο Σούπερ 3 οι πωλήσεις μειώθηκαν κατά 8,3%. Μικρή υποχώρηση της τάξεως του 1,4% παρουσίασαν οι πωλήσεις του Τζόκερ, ενώ το ΠΡΟΤΟ παρουσίασε άνοδο ύψους 9,6%. Οι επιστροφές στα κέρδη των παικτών ανήλθαν στο 66,8% των συνολικών πωλήσεων έναντι 65,2% του περσινού τριμήνου. Ειδικότερα οι επιστροφές στο «Πάμε Στοίχημα» ανήλθαν στο 67,9% έναντι 63,6% του περσινού τριμήνου.

Οι αναλυτές περιμένουν αρκετά μεγαλύτερη επίδοση του «Πάμε Στοίχημα» στη φετινή χρονιά λόγω του Μουντιάλ, αλλά και λόγω της αναβάθμισης του Live Betting εντός των πρακτορείων, αλλά και της επέκτασης στο διαδίκτυο. Το νέο Live betting θα προσφέρει πληθώρα επιλογών στους παίκτες που θα έχουν τη δυνατότητα να συνδυάζουν αποτελέσματα διαφορετικών αγώνων, ενώ θα αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των προσφερόμενων αγώνων.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του α’ τριμήνου 2014, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Α.Ε., κ. Kamil ZiegLer, αναφέρει: «Το α’ τρίμηνο του 2014 χαρακτηρίζεται από την επιστροφή της ΟΠΑΠ σε σημαντική αύξηση της κερδοφορίας. Η λειτουργική απόδοση των βασικών μας παιχνιδιών αυξήθηκε περαιτέρω, ως αποτέλεσμα των συνεχιζόμενων ενεργειών ανανέωσης του χαρτοφυλακίου παιχνιδιών μας. Ενισχύσαμε επιπλέον τη λειτουργική μας αποδοτικότητα, συνεπείς με τον μακροχρόνιο σχεδιασμό μας.

Διαβάστε το άρθρο “Αύξηση 30% στο «Πάμε Στοίχημα»” στην πηγή “KINGBET”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ