Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ Αυξημένη επιτήρηση στα πρακτορεία ΟΠΑΠ της Πάτρας λόγω “μπουκαδόρου”

Αυξημένη επιτήρηση στα πρακτορεία ΟΠΑΠ της Πάτρας λόγω “μπουκαδόρου”

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Σε «πονοκέφαλο» για την τοπική Αστυνομία έχει εξελιχθεί όπως φαίνεται από το ρεπορτάζ ο διαρρήκτης που τις τελευταίες ημέρες, ή καλύτερα νύχτες, έχει βάλει στο στόχαστρό του πρακτορεία ΟΠΑΠ στην Πάτρα.

Τα επανειλημμένα περιστατικά, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, έχουν προβληματίσει τις αστυνομικές Αρχές οι οποίες με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία και από τα βίντεο, αναζητούν τον δράστη.

Οι διαρρήξεις στα πρακτορεία έχουν σημάνει, στην κυριολεξία, συναγερμό στην αστυνομία η οποία λαμβάνει αυξημένα μέτρα επιτήρησης σε πιθανούς ανάλογους στόχους.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες κατά τις βραδινές ώρες οι περιπολίες των αστυνομικών δυνάμεων είναι επαυξημένες και οι οδηγίες πως όσους περιπολούν στην Πάτρα είναι συγκεκριμένες.

Στους συνηθισμένους στόχους που φυλάσσονται με ιδιαίτερη προσοχή, έχουν προστεθεί εσχάτως και τα πρακτορεία ΟΠΑΠ. Οι αστυνομικοί καλούνται να δείχνουν προσοχή σε πρακτορεία σε σημεία που θεωρούνται από τις Αρχές πιο «εύκολοι» στόχοι για τον επίδοξο δράστη.

Φυσικά είναι κατανοητό ότι ο μεγάλος αριθμός τους στην πόλη των Πατρών δεν επιτρέπει την συνεχή και στενή παρακολούθηση όλων. Στόχος όμως των επιτελών είναι να περάσει με μέσω των συχνών περιπολιών το μήνυμα της αυξημένης επιτηρήσεις ώστε να αποτραπούν νέα περιστατικά.

Την ίδια ώρα τρέχουν και οι έρευνες για τον εντοπισμό τους δράστη με τον κλοιό να σφίγγει γύρω του καθώς εκτιμάται ότι τα υπάρχοντα στοιχεία μπορούν να δείξουν τον δρόμο της ταυτοποίησής του.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Αυξημένη επιτήρηση στα πρακτορεία ΟΠΑΠ της Πάτρας λόγω “μπουκαδόρου” ” : στην πηγή:https://www.thebest.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ