Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. της Ε.Π.Ο.ΝΟ.Π.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. της Ε.Π.Ο.ΝΟ.Π.

από
Μόνο 2 λεπτά

Από Αύγουστο του 2015 σε Αύγουστο του 2016, για ακόμα μια φορά είμαστε θεατές σε ένα τραγικό επαναλαμβανόμενο συμβάν στην παικτική ροή του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στο επίγειο δίκτυο μας με δεκάδες λάθη. Τα ειδικά στοιχήματα λάθος αρίθμηση, στο LIVE άλλοι αγώνες με ελληνικούς χαρακτήρες άλλοι με λατινικούς, ανοιχτά γεγονότα στο LIVEενώ ήδη έχει επικυρωθεί το γεγονός, συνεχείς αλλαγές αποδόσεων, επιπρόσθετοι αγώνες κατά δεκάδες χωρίς να υπάρχει ενημέρωση με αποτέλεσμα, να υπάρχει για ακόμα μια φορά μεγάλος εκνευρισμός του παικτικού κοινού από ΔΙΚΑ ΣΑΣ λάθη.

Κύριοι της ΟΠΑΠ είστε ανεύθυνοι και με τεχνικό τρόπο καταστρέφετε τις επενδύσεις μας αδιαφορώντας για τα όποια παράπονα καθημερινώς γίνονται από πλευράς μας σε εσάς. Είστε υπαίτιοι για όποια μείωση εσόδων υπάρχει στα ταμεία μας αλλά ΚΑΙ στα ταμεία της εταιρείας με αποτέλεσμα να μας λέτε την γνωστή πλέον καραμέλα «δεν βγαίνει η εταιρεία πρέπει να πάμε σε κλιμακωτή».

Αν αδιαφορείτε εσείς, εμείς πονάμε για την εταιρεία που από στολίδι στην Ελλάδα φτάνει να γίνει σκουπίδι και προσπαθούμε με χαλασμένο – ελαττωματικό προϊόν να βγάλουμε κέρδος. Με νύχια και με δόντια κρατάμε τους τελευταίους πελάτες που μας τιμάνε με την παρουσία τους στα καταστήματα μας.

Το μόνο που μας λέτε είναι ζητάμε συγνώμη για οποιαδήποτε αναστάτωση … ΦΤΑΝΕΙ !!!

Κύριοι της ΟΠΑΠ κάντε επιτέλους κάτι σωστό έστω και την τελευταία στιγμή. Οι πνεύμονες σας είμαστε εμείς τα πρακτορεία και όσο μας καταστρέφετε διαλύεται η εταιρεία.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                       Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΡΑΚΑΣΟΓΛΟΥ ΒΕΝΕΤΗΣ                                                      ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ