Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Ξανά «στο στόχαστρο» για τα κορονοπρόστιμα τα πρακτορεία ΟΠΑΠ!

Ξανά «στο στόχαστρο» για τα κορονοπρόστιμα τα πρακτορεία ΟΠΑΠ!

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έλεγχοι της Αστυνομίας στην Κρήτη για την τήρηση των μέτρων αποτροπής διάδοσης του κορονοϊού.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το τελευταίο 24ώρο μέχρι τις 6 το πρωί του Σαββάτου, πραγματοποιήθηκαν 2.490 έλεγχοι σε όλο το νησί, διαπιστώθηκαν έντεκα παραβάσεις και κόπηκαν πρόστιμα 8.700 ευρώ.

Έχεις πρακτορείο?
Ακόμα να δοκιμάσεις το Master Bet app στο κινητό σου? 

Στο Ηράκλειο βρέθηκαν χωρίς μάσκα δύο ιδιοκτήτες κοσμηματοπωλείων, τρεις πελάτες σε πρακτορεία ΟΠΑΠ, ένας επιβάτης σε αυτοκίνητο, δύο πεζοί, ένας ιδιοκτήτης καφενείου στην διάρκεια σχετικών ελέγχων.

Την ίδια ώρα, βρέθηκαν να καπνίζουν σε εσωτερικό χώρο τέσσερις πελάτες σε τέσσερις διαφορετικές καφετέριες. Για την συγκεκριμένη παράβαση οι ιδιοκτήτες έλαβαν πρόστιμο ύψους 500 ευρώ και οι πελάτες 100 ευρώ ο καθένας.

Μες με το κινητό σου στο app.masterbet.gr  και θα δεις!

Στα Χανιά πρόστιμα για μη χρήση μάσκας επιβλήθηκαν σε τρεις πεζούς σε έναν υπάλληλο σε πρακτορείο ΟΠΑΠ καθώς και έναν υπάλληλο μίνι μάρκετ.

Στο Ρέθυμνο χωρίς μάσκα εντοπίστηκαν τρεις πεζοί.

Στο Λασίθι βρέθηκαν τέσσερις πεζοί σε κατάσταση συγχρωτισμού σε εξωτερικό χώροΞανά «στο στόχαστρο» για τα κορονοπρόστιμα τα πρακτορεία ΟΠΑΠ στα Χανιά και την υπόλοιπη Κρήτη.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “ Ξανά «στο στόχαστρο» για τα κορονοπρόστιμα τα πρακτορεία ΟΠΑΠ στα Χανιά και την υπόλοιπη Κρήτη” : στην πηγή:https://www.zarpanews.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ