Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ Τζόκερ: Κύπριος κέρδισε 7,5 εκατομμύρια αλλά θα πάρει μόνο 6!

Τζόκερ: Κύπριος κέρδισε 7,5 εκατομμύρια αλλά θα πάρει μόνο 6!

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά
Η συνολική αξία του δελτίου που κατατέθηκε ανέρχεται στα 20 ευρώ
Στην Κύπρο βρέθηκε ο μεγάλος τυχερός της χθεσινοβραδινής κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ κερδίζοντας συνολικά σχεδόν 7,5 εκατομμύρια ευρώ.
Ο νικητής με το τυχερό δελτίο πέτυχε στην 1η κατηγορία πέντε αριθμούς και τον ΤΖΟΚΕΡ ενώ το δελτίο φέρει και εννέα επιτυχίες στη 2η κατηγορία, πετυχαίνοντας πέντε αριθμούς.

Μιλώντας στην Digital η Αγάθη Μανναρίδου, Διευθύντρια Μαρκεντίγκ ΟΠΑΠ Κύπρου ανέφερε: «έχει κερδίσει το συνολικό ποσό των €7.475.897,58 σεντς. Η συνολική αξία του δελτίου που κατατέθηκε ανέρχεται στα 20 ευρώ. Ο τυχερός επέλεξε και έπαιξε όλα τα πεδία του δελτίου»

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω φορολογίας επί των κερδών το ποσό που θα κατατεθεί στον λογαριασμό του τυχερού θα είναι αρκετά μικρότερο.

«Η φορολογία που ισχύει στα παιχνίδια της ΟΠΑΠ ανέρχεται στο 20% στην περίπτωση που τα κέρδη ξεπερνούν τις 5 χιλιάδες ευρώ και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο φόρος είναι €1.494.179,52 σεντς άρα το καθαρό ποσό που θα πάρει ο νικητής είναι  €5.981.718,06  σεντς» ανέφερε συγκεκριμένα η κυρία Μανναρίδου.

Όπως δήλωσε στην Digital η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της ΟΠΑΠ Κύπρου, Αγάθη Μανναρίδου, μέχρι και σήμερα το απόγευμα ο μεγάλος υπερτυχερός δεν είχε επικοινωνήσει με τα γραφεία της ΟΠΑΠ για να καταθέσει το νικητήριο δελτίο. Σύμφωνα με την κ. Μανναρίδου, ο τυχερός έχει στη διάθεσή του να εξαργυρώσει το δελτίο εντός των επόμενων τριών μηνών.

Έρχεται  το app του πρακτορείου σου

Ξεκινούν τα πρώτα πιλοτικά πρακτορεία!  Δοκίμασε πρώτος

Δες εδώ ΔΩΡΕΑΝ πως θα το κάνεις

Το χρυσό δελτίο συμπληρώθηκε στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Σάββα Χρίστου στην οδό Κερύνειας στην Αγλαντζιά. Οι τυχεροί αριθμοί που αναδείχθηκαν στην κλήρωση είναι οι: 5, 11, 28, 29, 41 και ΤΖΟΚΕΡ ο αριθμός: 1. Επόμενη κλήρωση αύριο Τρίτη με το ΤΖΟΚΕΡ να κληρώνει 600 χιλιάδες ευρώ.
Ρεπορτάζ/Digital: Αντώνης Αδάμου

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Τζόκερ: Κύπριος κέρδισε 7,5 εκατομμύρια αλλά θα πάρει μόνο 6 ” : στην πηγή:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ