Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ Τυχερός παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ έφερε «ΕΞΑΡΕΣ» σε κατάστημα ΟΠΑΠ στον Χολαργό– Κέρδισε 100.000 ευρώ

Τυχερός παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ έφερε «ΕΞΑΡΕΣ» σε κατάστημα ΟΠΑΠ στον Χολαργό– Κέρδισε 100.000 ευρώ

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Ακόμα έναν μεγάλο νικητή ανέδειξε το ΣΚΡΑΤΣ, αυτή τη φορά στον Χολαργό.

Ο τυχερός παίκτης επισκέφτηκε το κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Νίκου Χρονόπουλου, στην οδό Περικλέους 56, δοκίμασε την τύχη του στο παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ «ΕΞΑΡΕΣ» και κέρδισε 100.000 ευρώ.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω, είμαστε πολύ χαρούμενοι που φέραμε τύχη σε κάποιον πελάτη του καταστήματός μας. Είναι φοβερό το πώς μπορεί κάποιος να κερδίσει ένα τόσο μεγάλο ποσό, με έναν λαχνό που κόστισε μόλις 2 ευρώ», αναφέρει ο κ. Χρονόπουλος.

Σήμερα όλα γίνονται από το κινητό τηλέφωνο.
Βάλε και το δικό σου το πρακτορείο στα κινητά χιλιάδων παικτών!
Δοκίμασε ΔΩΡΕΑΝ

«Τα παιχνίδια ΣΚΡΑΤΣ προσφέρουν στο κοινό τη δυνατότητα να διεκδικήσει μεγάλα έπαθλα, με χαμηλό κόστος συμμετοχής. Για αυτό και βρίσκονται πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού. Μακάρι να προκύψουν ακόμα περισσότεροι νικητές στο κατάστημά μας στο μέλλον», συμπληρώνει.

Νίκος Χρονόπουλος, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στον Χολαργό.

Η οικογένεια λαχνών ΣΚΡΑΤΣ «ΕΦΤΑΡΙΑ» με τα μεγάλα κέρδη

Η οικογένεια λαχνών με τα «ΕΦΤΑΡΙΑ» του ΣΚΡΑΤΣ, που μοιράζει μεγάλα κέρδη έως και 1.000.000 ευρώ, είναι διαθέσιμη στα καταστήματα ΟΠΑΠ. «Ο κόσμος μπορεί να έρθει στο κατάστημά μας και να γνωρίσει την οικογένεια ΣΚΡΑΤΣ «ΕΦΤΑΡΙΑ» με τα μεγάλα κέρδη. Διαλέγει κανείς το αγαπημένο του 7άρι και κερδίζει έως και 1.000.000 ευρώ», τονίζει ο κ. Χρονόπουλος.

ΘΕΛΕΙΣ Digital Marketing  μόνο για το ΔΙΚΟ σου ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ?

Θέλεις να το ανεβάσεις το πρακτορείο σου στην περιοχή σου?

Όπως εξηγεί: «Η οικογένεια των ΣΚΡΑΤΣ «ΕΦΤΑΡΙΑ» αποτελείται από τέσσερα παιχνίδια. Τα «ΕΦΤΑΡΙΑ», που δίνουν κέρδη έως και 1.000.000 ευρώ, τα «ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ ΕΦΤΑΡΙΑ», που μοιράζουν κέρδη έως και 500.000 ευρώ, τα «ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ ΕΦΤΑΡΙΑ», με κέρδη έως και 200.000 ευρώ και τα «ΧΡΥΣΑ ΕΦΤΑΡΙΑ», με έπαθλο έως και 100.000 ευρώ».

Η οικογένεια λαχνών ΣΚΡΑΤΣ «ΕΦΤΑΡΙΑ».

Θέλεις να γίνεις ανταγωνιστικότερος και να αυξήσεις τον τζίρο σου

Ζήτησε μας να σε βοηθίσουμε ΕΔΩ

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Τυχερός παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ έφερε «ΕΞΑΡΕΣ» σε κατάστημα ΟΠΑΠ στον Χολαργό– Κέρδισε 100.000 ευρώ” στην πηγή:https://www.zougla.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ