Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Έπιασε το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ και του είπαν πως έγινε λάθος!

Έπιασε το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ και του είπαν πως έγινε λάθος!

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Ένα ομολογουμένως ακραίο συμβάν έλαβε χώρα στην πολιτεία της Ουάσιγκτον όπου ένας άνδρας «έχασε» τεράστιο ποσό λόγω ενός ανθρώπινου λάθους.

Ένας κάτοικος της Ουάσιγκτον έκανε καταγγελία στους διοργανωτές της λοταρίας Powerball (αντίστοιχου Τζόκερ) αφού αρνήθηκαν να του δώσουν το βραβείο των 340 εκατ. δολαρίων παρά το γεγονός πως στο δελτίο του αναγράφονταν τα νούμερα που αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της λοταρίας. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο άντρας δεν παρακολούθησε την τηλεοπτική μετάδοση της κλήρωσης.

Την επόμενη όμως μέρα, αφού έλεγξε τα νούμερα που είχαν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα, συνειδητοποίησε πως είχε κερδίσει… ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε. Όταν προσπάθησε λοιπόν να εξαργυρώσει το δελτίο του στα κεντρικά, ο υπεύθυνος τον ενημέρωσε πως δεν είχε κερδίσει απολύτως τίποτα. Μάλιστα τον παρότρυνε να πετάξει το δελτίο στα σκουπίδια!

Εξαγριωμένος, ο άντρας απαίτησε εξηγήσεις. Όπως ενημερώθηκε από τους διοργανωτές της λοταρίας, τα νούμερα που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα ήταν λάθος και «επρόκειτο για μια απλή δοκιμή».

Άλλες δικαιολογίες ήταν πως ο διαχειριστής της σελίδας ανάρτησε εσφαλμένα τα λάθος νούμερα. Ο δικηγόρος του άντρα δηλώνει και αυτός εξαγριωμένος καθώς θεωρεί πως αυτές είναι «φθηνές» δικαιολογίες, αφού οι διοργανωτές δεν έχουν αποδεικτικά στοιχεία πως όντως επρόκειτο για λάθος, είτε συστημικό είτε ανθρώπινο. Να σημειωθεί πως σε παρόμοια περίπτωση οι νικητές είχαν αποζημιωθεί… αδρά.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Τυχερά παιχνίδια: Έπιασε το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ και του είπαν πως έγινε λάθος!” στην πηγή:https://www.foxbet.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ