Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ Το παιχνίδι στο αγαπημένο πρακτορείο σας όπου και αν βρίσκεστε!

Το παιχνίδι στο αγαπημένο πρακτορείο σας όπου και αν βρίσκεστε!

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Σε καλοκαιρινή διάθεση μπαίνει το ΤΖΟΚΕΡ ακολουθώντας τους παίκτες και στις διακοπές, ανεξαρτήτως χρονικής διάρκειας και προορισμού.

Το πρακτορείο σου είναι μαζί με τους πελάτες σου και στις διακοπές τους!

Δες εδώ ΔΩΡΕΑΝ πως θα το κάνεις

Το δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής σε συνεχόμενες κληρώσεις, λύνοντας τα χέρια σε όσους απουσιάζουν με άδεια, καθώς μπορούν να διεκδικούν όλα τα έπαθλα και να συμμετέχουν σε όλα τα τζακ ποτ.

Συνεχόμενες κληρώσεις στο ΤΖΟΚΕΡ Ο κ. Κωνσταντίνος Κατσαρέλης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην Κηφισιά, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 157, τονίζει: «Οι πρώτες διακοπές του καλοκαιριού έχουν ήδη ξεκινήσει και ο κόσμος που επισκέπτεται το κατάστημά μας φροντίζει να συμμετέχει σε όλες τις κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ για το διάστημα που θα απουσιάζει.

Πολλοί παίκτες παίζουν τα ίδια νούμερα σε κάθε κλήρωση και έτσι οι συνεχόμενες κληρώσεις τους προσφέρουν ευκολία.

Θέλεις να το ανεβάσεις το πρακτορείο σου στην περιοχή σου?

Θέλεις να γίνεις ανταγωνιστικότερος και να αυξήσεις τον τζίρο σου

Ζήτησε μας να σε βοηθίσουμε ΕΔΩ

Η διαδικασία για να μην χάσει κάποιος καμία από της τρεις εβδομαδιαίες κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ είναι πολύ εύκολη.

Το μόνο που έχει να κάνει είναι να επιλέξει νούμερα και μετά να συμπληρώσει το πεδίο με τις συνεχόμενες κληρώσεις που επιθυμεί στο δελτίου του».

Συνεχόμενες κληρώσεις στο ΤΖΟΚΕΡ Το κατάστημα του κ. Κατσαρέλη λειτουργεί από το 2015 και, σύμφωνα με τον ίδιο, τα καλοκαίρια και γενικά στις περιόδους των διακοπών αρκετοί είναι αυτοί που προτιμούν να συμμετέχουν στο ΤΖΟΚΕΡ μέσω των συνεχόμενων κληρώσεων.

Έχεις πρακτορείο και θέλεις να αυξησεις τους πελάτες του

 Κάνε κλικ εδώ

Έχουμε τον τρόπο για να σε βοηθίσουμε ? 

«Κάθε φορά που έρχονται διακοπές και ο κόσμος φεύγει με άδεια παίζει ΤΖΟΚΕΡ με συνεχόμενες κληρώσεις, ειδικά το καλοκαίρι που απουσιάζει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Κάθε χρονιά, υπάρχουν πελάτες που πριν ξεκινήσουν για το λιμάνι ή το αεροδρόμιο, κάνουν μια στάση στο κατάστημά μας για να παίξουν ΤΖΟΚΕΡ με μεγάλο αριθμό συνεχόμενων κληρώσεων», σημειώνει ο κ. Κατσαρέλης.

Το κατάστημα ΟΠΑΠ στην Κηφισιά Κεντρική φωτό: Κωνσταντίνος Κατσαρέλης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην Κηφισιά

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Ραντεβού με την τύχη και στις διακοπές με τις συνεχόμενες κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ – Ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ εξηγεί πώς θα διεκδικήσετε τα μεγάλα έπαθλα του δημοφιλούς παιχνιδιού από όπου και αν βρίσκεστε ” στην Πηγή: https://www.paron.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ