Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ Διακρίσεις ΟΠΑΠ που αναδεικνύουν τις προσπάθειες για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του

Διακρίσεις ΟΠΑΠ που αναδεικνύουν τις προσπάθειες για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Τρία βραβεία που αναδεικνύουν τις προσπάθειες του ΟΠΑΠ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του και τον εκσυγχρονισμό του δικτύου του, που υλοποιούνται στο πλαίσιο της επιχειρηματικής στρατηγικής «Fast Forward», απέσπασε ο ΟΠΑΠ στα Sales Excellence Awards.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο OΠΑΠ απέσπασε «GOLD» βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Δικτύου Καταστημάτων».

Έχεις πρακτορείο και θέλεις να αυξησεις τους πελάτες του

 Κάνε κλικ εδώ

Έχουμε τον τρόπο για να σε βοηθίσουμε ?

Η εταιρεία υλοποιεί, εδώ και 4 περίπου χρόνια, ένα μεγάλο έργο εκσυγχρονισμού του μεγαλύτερου δικτύου λιανικής στη χώρα.

Πλέον, το 50% του δικτύου του ΟΠΑΠ αποτελείται από καινούργια ή ανακαινισμένα καταστήματα.

Ο εκσυγχρονισμός των καταστημάτων υλοποιείται βάσει συγκεκριμένων προδιαγραφών και υψηλών προτύπων, που προσαρμόζονται συνεχώς στη στρατηγική της εταιρείας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην τοποθεσία, το μέγεθος και την εικόνα του καταστήματος, στα προϊόντα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες, στην προβολή ψηφιακού περιεχομένου, καθώς και στους συνεργάτες.

Μην μένεις πίσω στις εξελίξεις .
Κάνε το πρακτορείο σου διαφορετικό και ανταγωνιστικότερο
Δες εδώ ΔΩΡΕΑΝ πως θα το κάνεις 

Τα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρουν μια ολοκληρωμένη παικτική εμπειρία στους επισκέπτες τους, συνδυάζοντας το άρτιο αρχιτεκτονικό αποτέλεσμα και τις προηγμένες ηλεκτρομηχανολογικές και ψηφιακές υποδομές.

Η εταιρεία κατέκτησε, επίσης, «SILVER» βραβείο στην κατηγορία «Καινοτόμο Προϊόν / Υπηρεσία» για τη νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, «OPAP Store App».

Μέσω της πρωτοποριακής εφαρμογής, οι πελάτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ μπορούν να εξυπηρετούνται, χωρίς τη μεσολάβηση του προσωπικού του καταστήματος, να παίζουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια από το smartphone τους και να επιβραβεύονται μέσα από το πρόγραμμα loyalty «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις».

Στην κατηγορία «Καινοτόμες Τεχνολογίες Αυτοματοποίησης & Αναβάθμισης των Πωλήσεων» ο ΟΠΑΠ απέσπασε «BRONZE» βραβείο για το έργο «ERM1S», το οποίο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού της εταιρείας.

Χάνεις πελάτες καθημερινά από το ίντερνετ?

Βάλε και το δικό σου πρακτορείο στον κόσμο των Ψηφιακών Πρακτορείων και ψάρεψε τους από το ίντερνετ δωρεάν!

Το «ΕRM1S» προσφέρει μία ενοποιημένη εικόνα των δεδομένων του δικτύου και των συνεργατών του ΟΠΑΠ.

Με άλλα λόγια, δίνει τη δυνατότητα στις ομάδες πωλήσεων και στις υποστηρικτικές ομάδες του ΟΠΑΠ να έχουν άμεση πρόσβαση σε ό,τι πληροφορία χρειάζονται σχετικά με τη λειτουργία των περίπου 4.000 καταστημάτων του δικτύου ΟΠΑΠ και των 12.000 σημείων μικρής λιανικής, χωρίς να χρειάζεται να ανατρέχουν σε πολλά και διαφορετικά συστήματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Διακρίσεις που αναδεικνύουν τις προσπάθειες για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του” στην πηγή:https://www.forin.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ