Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠ Την Τρίτη οι βραβεύσεις για τις ομάδες Ήθους ΟΠΑΠ 2018-2019

Την Τρίτη οι βραβεύσεις για τις ομάδες Ήθους ΟΠΑΠ 2018-2019

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Η Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου αναδείχτηκε ομάδα Ήθους ΟΠΑΠ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019 και θα τιμηθεί στην ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιανουαρίου 2020, στις 19:30 στο ξενοδοχείο “The Landmark” (πρώην Hilton) στη Λευκωσία.

Η εκδήλωση βράβευσης των ομάδων Ήθους 2018-2019 είναι ιδιαίτερα αναβαθμισμένη λόγω της χορηγίας από την ΟΠΑΠ Κύπρου.

Στην ίδια εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί και η κοπή της βασιλόπιτας της ΚΟΠ.

Αναλυτική οι ομάδες που θα τιμηθούν με το βραβείο Ήθους ΟΠΑΠ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019, λαμβάνοντας χρηματικό έπαθλο:

Πρωτάθλημα Cyta: Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου
Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας: ΑΣΙΛ Λύσης
Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας: Πέγεια 2014
Πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ: Ροτσίδης Μάμμαρι
Πρωτάθλημα Ανδρών Futsal: Εθνικός Λατσιών
Πρωτάθλημα Γυναικών: Απόλλων Λυμπιών
Πρωτάθλημα Νέων U19 Α’ Κατηγορίας: ΑΕΚ Λάρνακας
Προαιρετικό Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων U17: Απόλλων Λεμεσού

Θα τιμηθούν επίσης ο Εθνικός Άσσιας ως ομάδα Ήθους του Πρωταθλήματος Νέων U19 B’ Κατηγορίας και ο Κούρρης Ερήμης ως ομάδα Ήθους για το Πρωτάθλημα Νέων U19 Γ΄ Κατηγορίας.

Οι ομάδες Ήθους προκύπτουν από τις βαθμολογίες των Παρατηρητών οι οποίοι συμπληρώνουν ειδικό έντυπο στους αγώνες, βάσει των κριτηριών που καθορίζονται από τη FIFA.
Τα κριτήρια αυτά είναι το θετικό παιχνίδι, οι κίτρινες και κόκκινες κάρτες, η συμπεριφορά παραγόντων, ποδοσφαιριστών και προπονητών, η συμπεριφορά των φιλάθλων, ο σεβασμός στις αποφάσεις των διαιτητών και ο σεβασμός στον αντίπαλο.

Το έντυπο fair play συμπληρώνεται και υποβάλλεται ηλεκτρονικά και στο τέλος της χρονιάς, προκυπτεί αυτόματα η ειδική βαθμολογία fair play των ομάδων και βάσει της βαθμολογίας αυτής, επιλέγονται οι ομάδες που βραβεύονται.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Την Τρίτη οι βραβεύσεις για τις ομάδες Ήθους ΟΠΑΠ 2018-2019 ” : στην πηγή:https://www.sigmalive.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ