Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ Ντάμιαν Κόουπ: «Οι ισχυρές επιδόσεις επιβεβαιώνουν την αναπτυξιακή δυναμική του ΟΠΑΠ»

Ντάμιαν Κόουπ: «Οι ισχυρές επιδόσεις επιβεβαιώνουν την αναπτυξιακή δυναμική του ΟΠΑΠ»

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Οι ισχυρές επιδόσεις του τρίτου τριμήνου του 2019 επιβεβαιώνουν την αναπτυξιακή δυναμική του ΟΠΑΠ και τα σημαντικά οφέλη που έχουν προκύψει από το μετασχηματισμό της εταιρείας, σημείωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος, Ντάμιαν Κόουπ, μιλώντας στους αναλυτές, κατά την τηλεδιάσκεψη για την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων του εννεάμηνου.

«Κατά το τρίτο τρίμηνο, παρατηρήθηκαν παρόμοιες τάσεις με αυτές του πρώτου εξαμήνου του 2019, με ισχυρά αποτελέσματα στα αριθμολαχεία, δυναμικές επιδόσεις στην δραστηριότητα των παιγνιομηχανημάτων (VLTs) και συνεχή βελτίωση των επιδόσεων του αθλητικού στοιχηματισμού», σχολίασε ο κύριος Κοουπ.

Συγκεκριμένα για το εννεάμηνο του 2019, τα καθαρά έσοδα προ εισφορών (GGR) διαμορφώθηκαν στα 1,173 δισ. ευρώ, αυξημένα κατά 6% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.
  Επιπλέον, τα κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων (EBITDA) αυξήθηκαν κατά 22,8%, φτάνοντας στα 300,3 εκατ. ευρώ, ενώ τα καθαρά κέρδη ενισχύθηκαν κατά 33,6% σχέση με το εννεάμηνο του 2018, φτάνοντας στα 140,6 εκατ. ευρώ.

Αναφορικά με τη διανομή του έκτακτου μερίσματος η οποία θα πραγματοποιηθεί εντός του πρώτου τριμήνου 2020, επισημάνθηκε ότι αυτό θα ανέρχεται κατ’ ελάχιστο στα καθαρά κέρδη της χρήσης του 2019.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Ντάμιαν Κόουπ: «Οι ισχυρές επιδόσεις του γ’ τριμήνου επιβεβαιώνουν την αναπτυξιακή δυναμική του ΟΠΑΠ» ” : στην πηγή:https://www.mononews.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ