Αρχική Ο ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ Θέλεις ελεύθερο παιχνίδι ? Μόνο στα πρακτορεία ΟΠΑΠ θα το βρεις.

Θέλεις ελεύθερο παιχνίδι ? Μόνο στα πρακτορεία ΟΠΑΠ θα το βρεις.

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Το  δυνατότερο “χαρτί” που έχουν τα πρακτορεία και αποτελεί ένα από τους σημαντικότερους λόγους που έχουν φανατικούς παίκτες, είναι η δυνατότητα που έχουν να παίζουν ανώνυμα.

Δεν είναι τόσο το ζήτημα με το ποιος είναι ο παίκτης που ούτως η άλλως όταν κερδίσει θα αποκαλύψει την ταυτότητα του, αλλά η ελευθερία που έχει μέσα στο πρακτορείο να παίζει ότι θέλει όποτε το θέλει χωρίς να το “κόβει ” η εταιρία !

Στην εποχή μας που όλα τα μεγάλα λογισμικά όπως αυτά που λαμβάνουν τα πονταρίσματα στο ίντερνετ είναι πολύ έξυπνα και εξοπλισμένα με τεχνική νοημοσύνη!

Όλα αυτά τα συστήματα διαβάζουν όχι μόνο το παιχνίδι που γίνεται ζωντανά αλλά και πως αυτό είναι συσχετισμένο με το προφίλ του παίκτη.

Δοκίμασε δωρεάν τώρα νέο Ψηφιακό πρακτορείο σου!

Το παικτικό προφίλ το χτίζουν καθημερινά με τα πονταρίσματα που αυτός κάνει!

Όπως στα social και στο google δηλαδή, που ανάλογα με το προφίλ του κάθε ενός από εμάς του εμφανίζονται διαφημίσεις που είναι βασισμένες στις “ανάγκες” του έτσι και στα συστήματα που αναλαμβάνουν τα στοιχήματα που ποντάρει ο κάθε παίκτης στο ίντερνετ.

Έτσι όλες οι εταιρίες έχουν την δυνατότητα να διαβάζουν πιο εύκολα του παίκτες, τις παικτικές τους συνήθειες και να αποφασίζουν αποτελεσματικότερα αν θα πάρουν ένα ποντάρισμα ή όχι!

Βάλε το πρακτορείο σου στο κινητό τηλέφωνο των παικτών!

Πολύ λογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο δεδομένου το ότι οι εταιρίες πρέπει να προστατευτούν αυτές αλλά και η κερδοφορία τους.

Στα πρακτορεία όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού η εταιρία δεν γνωρίζει ποιος ποντάρει τι, και σίγουρα δεν έχει το προφίλ του παίκτη στην διάθεση της .

Ένας έξυπνος παίκτης λοιπόν θα προτιμήσει τον στοιχηματισμό στο πρακτορείο γιατί εκεί όχι μόνο δεν το παρακολουθεί κάνεις αλλά έχει και πολλά εργαλεία στην διάθεση του ώστε να παίξει πιο αποδοτικά για τον ίδιο.

Αυτό το πλεονέκτημα που έχουν οι παίκτες είναι αναντικατάστατο και δεν μπορούν να το βρουν αλλού παρά μόνο στα πρακτορεία ΟΠΑΠ!

Κάθε ήμερα  σου παίρνουν περισσότερους  πελάτες για το ίντερνετ!

Θα παραμείνεις απαθής ?
Η συμβουλής μας

Εξηγήστε όλα αυτά στους πελάτες παίκτες σας για να καταλάβουν πως μόνο στο πρακτορείο παίζουν ασφαλέστερα άλλα και αποδοτικότερα!

Δεν το γνωρίζουν οι παίκτες αλλά ακόμα και να το γνωρίζουν πρέπει να επαναλαμβάνετε το δικό σας μήνυμα γιατί αν δεν το κάνετε εσείς θα επηρεάζονται μόνο από τα διαφημιστικά των ιντερνετικών εταιριών που προσπαθούν να τους προσελκύσουν με τα δικά τους επιχειρήματα!

Υπάρχει τρόπος για να συγκρατήσεις τους παίκτες σου στο πρακτορείο σου!

Τρόποι να επικοινωνήσετε με τους πελάτες σας υπάρχουν και θα τους αναλύσουμε σε άλλο άρθρο.

Τίποτε δεν έρχεται μόνο του αν δεν το προσπαθήσεις !

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ