Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Συνελήφθη κλέφτης με ειδικότητα στις κλοπές των πρακτορείων του ΟΠΑΠ

Συνελήφθη κλέφτης με ειδικότητα στις κλοπές των πρακτορείων του ΟΠΑΠ

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Από την Αστυνομία συνελήφθη ένας 22χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος για κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση. Ο συλληφθείς είχε ειδικότητα στις κλοπές πρακτορείων του ΟΠΑΠ, με συγκεκριμένη μεθοδολογία.

Η τελευταία κλοπή που διέπραξε, πριν συλληφθεί ήταν σε πρακτορείο στην Ηλιούπολη. Έσπασε την τζαμαρία με πέτρα, μπήκε μέσα και άρπαξε πλήθος λαχνών τυχερού παιγνίου και χρηματικό ποσό.

Λίγο αργότερα εντοπίστηκε, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης ( Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), στην περιοχή του Χολαργού και ακινητοποιήθηκε. Στην κατοχή του βρέθηκαν οι κλεμμένοι λαχνοί και χρηματικό ποσό.

Οδηγήθηκε αρχικά στο Τμήμα Ασφαλείας Παπάγου – Χολαργού και στη συνέχεια στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς από τα τέλη Μαΐου διέπραττε συστηματικά κλοπές από καταστήματα του ΟΠΑΠ σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Γίνε διαφορετικός από τους συνάδελφους σου ΧΩΡΙΣ να διαφοροποίησε από την εμπορική πολιτική της εταιρία !
Μάθε πώς εδώ!

Ως προς τη μεθοδολογία του, ο κατηγορούμενος έμπαινε στα πρακτορεία, αφού έσπαζε τις τζαμαρίες με τη χρήση πέτρας, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και φορώντας γάντια.

Ακόμη, προσέγγιζε τα καταστήματα επιβαίνοντας σε μοτοσικλέτα, της οποίας η πινακίδα κυκλοφορίας ήταν αποκομμένη ώστε να φαίνεται μόνο το γραμματικό μέρος αυτής.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιαστεί έξι  περιπτώσεις κλοπών. Ο δράστης έχει συλληφθεί και κατά το παρελθόν για ομοειδή αδικήματα και έχει εκτίσει ποινές φυλάκισης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Συνελήφθη κλέφτης με ειδικότητα στις κλοπές των πρακτορείων του ΟΠΑΠ ” : στην πηγή:https://www.egnomi.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ