Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Στήριξη στους πράκτορες ΟΠΑΠ από τον Σωκράτη Βαρδάκη

Στήριξη στους πράκτορες ΟΠΑΠ από τον Σωκράτη Βαρδάκη

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά
«Η κυβέρνηση μετακυλύει τις ευθύνες της για τον έλεγχο της πανδημίας στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις», τονίζει ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Σε κοινοβουλευτική παρέμβαση για τη λήψη άμεσων μέτρων για την οικονομική επιβίωση των φυσικών καταστημάτων ΟΠΑΠ και τη διάσωση των θέσεων εργασίας προχώρησαν οι βουλευτές Κρήτης ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με πρωτοβουλία του βουλευτή Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη, καταθέτοντας αναφορά προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης & Επενδύσεων, την επιστολή διαμαρτυρίας των πρακτόρων ΟΠΑΠ Κρήτης.

Αναβάθμισε τις πληροφορίες για τον παίκτη στο πρακτορείου σου

Κάνε τώρα την διαφορά!
Δοκίμασε ΔΩΡΕΑΝ σε πάνω από 50 διαφορετικές οθόνες πληροφοριών

Δοκίμασε τώρα Δωρεάν ΕΔΩ!

Συγκεκριμένα οι πράκτορες ΟΠΑΠ Κρήτης διαμαρτύρονται για τη μετακύλιση της ευθύνης ελέγχου της πανδημίας από το κράτος στις επιχειρήσεις τους, οι οποίες ήδη έχουν δεχτεί μεγάλο οικονομικό πλήγμα όλο το προηγούμενο διάστημα, χωρίς στήριξη από το κράτος, αντίστοιχη με αυτή που δόθηκε σε άλλους κλάδους και ζητούν σειρά μέτρων για την οικονομική τους επιβίωση.

Ο κ. Βαρδάκης βρέθηκε στο πλευρών των πρακτόρων ΟΠΑΠ στη διαμαρτυρία που πραγματοποίησαν στο Ηράκλειο απ΄ όπου δήλωσε: «Η κυβέρνηση μετακυλύει τις ευθύνες της για τον έλεγχο της πανδημίας στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ιδιαίτερα τα φυσικά καταστήματα ΟΠΑΠ οδηγούνται σε λουκέτο, λόγω ελλιπούς στήριξης και επιβολής προστίμων για περιπτώσεις πελατών που θα βρεθούν χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά για covid-19. Πρέπει η Κυβέρνηση να λάβει σοβαρά υπόψιν της τις προτάσεις των επαγγελματιών.»

Έχεις πρακτορείο?

Kάθε ήμερα  σου παίρνουν περισσότερους  πελάτες για το ίντερνετ!

Υπενθυμίζουμε ότι οι πράκτορες ΟΠΑΠ ζητούν:

Οι βουλευτές καλούν με την κοινοβουλευτική τους παρέμβαση προς τους αρμόδιους Υπουργούς, να τους ενημερώσουν για τις ενέργειες στις οποίες θα προβούν αναφορικά με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “ Στήριξη στους πράκτορες ΟΠΑΠ από τον Σωκράτη Βαρδάκη” : στην πηγή:https://www.cretalive.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ