Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ Στη Βουλή τα ζητήματα των Πρακτόρων ΟΠΑΠ Κρήτης

Στη Βουλή τα ζητήματα των Πρακτόρων ΟΠΑΠ Κρήτης

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Κοινή αναφορά στη Βουλή κατέθεσαν σήμερα οι 6 βουλευτές Κρήτης του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης, Σωκράτης Βαρδάκης, Μανώλης Θραψανιώτης, Χάρης Μαμουλάκης, Ανδρέας Ξανθός και Παύλος Πολάκης σχετικά με την επιστολή Πρακτόρων ΟΠΑΠ Κρήτης προς την Κυβέρνηση και την κρίση που βιώνουν λόγω πανδημίας 20.000 άτομα που βιοπορίζονται από τα πρακτορεία.

Έρχεται  το app του πρακτορείου σου

Ξεκινούν τα πρώτα πιλοτικά πρακτορεία 
Δες εδώ ΔΩΡΕΑΝ πως θα το κάνεις

Συγκεκριμένα κατέθεσαν την επιστολή Πρακτόρων ΟΠΑΠ Κρήτης προς την Κυβέρνηση στην οποία τα ΔΣ των Πρακτορείων ΟΠΑΠ των Νομών Ηρακλείου, Ρεθύμνου, Λασιθίου και Χανίων ζητούν μεταξύ άλλων την άμεση υλοποίηση του προγράμματος ΕΣΠΑ για την ενίσχυση της ρευστότητας των πρακτορείων ΟΠΑΠ, και όπου σημειώνουν ότι «τουλάχιστον για τους επόμενους 3 μήνες ακόμα να υπάρξει η αναστολή πληρωμών σε ενήμερες ρυθμισμένες ασφαλιστικές και φορολογικές υποχρεώσεις με αυτόματη ημερολογιακή μεταφορά τους στο τέλος της εκάστοτε ρύθμισης».

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζητούν την απάντηση και τις σχετικές ενέργειες των αρμόδιων Υπουργών, καθώς και να ενημερωθούν σχετικά.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Στη Βουλή φέρνουν οι βουλευτές Κρήτης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ την επιστολή Πρακτόρων ΟΠΑΠ Κρήτης ” : στην πηγή:https://www.pancreta.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ