Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Σούπερ ανατροπή – Έρχεται όριο στοιχηματισμού σε αγώνες ελληνικού πρωταθλήματος – Τι θα γίνει στα Live

Σούπερ ανατροπή – Έρχεται όριο στοιχηματισμού σε αγώνες ελληνικού πρωταθλήματος – Τι θα γίνει στα Live

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων επέβαλε νέους κανόνες που θα αφορούν τη δυνατότητα στοιχηματισμού αγώνων της Super League 2 θέτοντας όριο τα 600 ευρώ στο pre game.

ΕΕΕΠ: Ανακοίνωση εξέδωσε η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων επιβάλλοντας στοιχηματικά όρια για την Super League 2 θέτοντας τα 600 ευρώ στα pre game στοιχήματα και τα στο live εως 300 ευρώ ανά στοίχημα στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Ήρθε  το Master Bet app  που θα το κάνει  το πρακτορείοο σου  Ψηφιακό!

Η Ε.Ε.Ε.Π. στο πλαίσιο άσκησης των αρμοδιοτήτων της με την με αριθμό 600/07.10.2021 απόφασή της, προέβη στην επιβολή στοιχηματικών ορίων για την κατηγορία Super League 2 του Εθνικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, αξιοποιώντας τη δυνατότητα που της δίνει το άρθρο 16 του νόμου 4809/2021.

Συγκεκριμένα, με την ανωτέρω απόφαση η Ε.Ε.Ε.Π. θέτει όρια στοιχηματισμού για το pre game στοίχημα έως 600 ευρώ ανά στοίχημα και για το Live στοίχημα έως 300 ευρώ ανά στοίχημα στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Η απόφαση αυτή αποτελεί σταθμό αφού αποτελεί την πρώτη απόφαση η οποία εκδίδεται ως αποτέλεσμα της στενής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π.ΑΘΛ.Α.) και της Ε.Ε.Ε.Π., με στόχο την καταπολέμηση του φαινομένου της χειραγώγησης αθλητικών γεγονότων, της διασύνδεσης της χειραγώγησης αυτής με τον αθλητικό στοιχηματισμό και την προστασία του κοινού και των παικτών“, αναφέρει η ΕΕΕΠ.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “ΕΕΕΠ: Επιβολή ορίων στοιχηματισμού για τη Super League 2 του Εθνικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου “ : στην πηγή:https://sportdog.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ