Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ Σε πρακτορείο κέρδισε 1.000.000 ευρώ στο παιχνίδι «ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ 10ΑΡΙΑ»

Σε πρακτορείο κέρδισε 1.000.000 ευρώ στο παιχνίδι «ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ 10ΑΡΙΑ»

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Μόλις 10 ευρώ ήταν αρκετά για να αλλάξουν τη ζωή σε έναν υπερτυχερό παίκτη του ΣΚΡΑΤΣ από την Παραμυθιά Θεσπρωτίας, που κέρδισε 1.000.000 ευρώ στο παιχνίδι «ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ 10ΑΡΙΑ».

Ο μεγάλος νικητής αγόρασε τον τυχερό λαχνό από κατάστημα ΟΠΑΠ που βρίσκεται επί της οδού Καραμανλή 157.«Σίγουρα οι εφετινές γιορτές θα μείνουν αξέχαστες στον μεγάλο τυχερό. Είναι πραγματικά απίστευτο το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να γίνει εκατομμυριούχος με μόλις 10 ευρώ, έτσι ξαφνικά», τονίζει η κα Παναγιώτα Λουκά, ιδιοκτήτρια του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ.

ΕΛΕΙΣ Marketing  μόνο για το ΔΙΚΟ σου ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ?

Θέλεις να το ανεβάσεις το πρακτορείο σου στην περιοχή σου?

Μάλιστα, είναι η δεύτερη φορά που το συγκεκριμένο κατάστημα ΟΠΑΠ αποδεικνύεται τυχερό, καθώς εκεί, πριν από δύο χρόνια, είχε καταθέσει το δελτίο του ένας μεγάλος νικητής του ΤΖΟΚΕΡ που κέρδισε 2.000.000 ευρώ. «Είμαι πολύ χαρούμενη που φέραμε ξανά τύχη σε έναν από τους συμπολίτες μας», υπογραμμίζει η κα Λουκά.

 Ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα δώρα από το ΣΚΡΑΤΣ

Τα εφετινά Χριστούγεννα, το δημοφιλές παιχνίδι έχει εμπλουτίσει τη γκάμα του με τα νέα ΔΩΡΟ ΣΚΡΑΤΣ.

Χρειάζεσαι  Marketing  μόνο για το ΔΙΚΟ σου ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ?

Ζήτησε μας να σε βοηθίσουμε ΕΔΩ

Όπως αναφέρει η κα Λουκά, «οι πελάτες του καταστήματος μας δοκιμάζουν την τύχη τους σε όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ. To ΣΚΡΑΤΣ, ωστόσο, έχει την τιμητική του τις ημέρες των εορτών. Οι χριστουγεννιάτικοι λαχνοί ΔΩΡΟ ΣΚΡΑΤΣ έχουν μεγάλη ζήτηση.

Τα παιχνίδια «ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΣΟΥ ΑΣΤΕΡΙ» και «ΕΧΕΙΣ ΔΩΡΟ! 100.000€» αποτελούν μια καλή επιλογή δώρου για τις ονομαστικές εορτές ή τα Χριστούγεννα. Και οι δύο λαχνοί έχουν, μάλιστα, ειδική περιοχή για να γράψει κάποιος τις ευχές του».

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Κέρδισε 1.000.000 ευρώ στο παιχνίδι «ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ 10ΑΡΙΑ» ” στην πηγή:https://www.lykavitos.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ