Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Σε αναμονή ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι στα πρακτορεία ΟΠΑΠ για τα μέτρα!

Σε αναμονή ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι στα πρακτορεία ΟΠΑΠ για τα μέτρα!

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Ασαφές παραμένει τι θα γίνει με τα πρακτορεία ΟΠΑΠ μετά τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν λόγω κορονοϊού. Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας στο Sputnik.

Ανοιχτό παραμένει ακόμη το ζήτημα με τα πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών του ΟΠΑΠ κι εάν θα λειτουργήσουν από αύριο, Τρίτη, στις περιοχές που κλείνει η εστίαση.

Ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι στα πρακτορεία ΟΠΑΠ περιμένουν την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ ώστε να αποσαφηνιστεί αν θα υπάρξει νέο πλαίσιο λειτουργίας ή εάν θα κλείσουν από κοινού με την εστίαση, όπως δήλωσε στο Sputnik, εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρακτόρων ΟΠΑΠ.

Ο ίδιος διευκρίνισε ότι η επίσημη ενημέρωση αναμένεται έως το τέλος της ημέρας ώστε να γνωρίζουν τι θα κάνουν από αύριο, Τρίτη, 3 Νοεμβρίου, ειδικά στις περιοχές που βρίσκονται σε περιοχές στο επίπεδο Β, αυξημένου κινδύνου.

Τι ισχύει για τις περιοχές στο επίπεδο Β

Υπενθυμίζεται ότι στο επίπεδο Β (κόκκινο) προβλέπεται η πλήρης αναστολή λειτουργίας της εστίασης, με εξαίρεση το take away και το delivery.

Στο επίπεδο Β (αυξημένου κινδύνου) κατατάσσονται 27 περιοχές και συγκεκριμένες: Όλες οι περιφερειακές ενότητες της Αττικής και ο Πειραιάς, πλην των νήσων, Βοιωτία, Δράμα, Έβρος, Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Θήρα, Ιωάννινα, Καβάλα, Καστοριά, Κιλκίς, Κοζάνη, Λάρισα, Νάξος (πλην Αμοργού), Ξάνθη, Πέλλα, Πιερία, Ροδόπη, Σέρρες, Τρίκαλα, Χαλκιδική.

Σήμερα όλα γίνονται από το κινητό τηλέφωνο.
Βάλε και το δικό σου το πρακτορείο στα κινητά χιλιάδων παικτών!
Δοκίμασε ΔΩΡΕΑΝ

Ταυτόχρονα, από την Τρίτη σε όλη την επικράτεια, ανεξαρτήτως επιπέδου ασφάλειας, θα ισχύσουν τα εξής μέτρα:

  • Υποχρεωτική χρήση μάσκας παντού.
  • Περιορισμός κυκλοφορίας από τα μεσάνυχτα έως τις πέντε το πρωί.
  • Απαγόρευση επιβίβασης σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς χωρίς μάσκα.
  • Υποχρεωτική τηλεργασία τουλάχιστον κατά 50% σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.
  • Υποχρεωτική τηλεκπαίδευση στα ΑΕΙ.
  • Αναστολή επισκεπτηρίου σε όλες τις δομές πρόνοιας

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Σε αναμονή ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι στα πρακτορεία ΟΠΑΠ για τα μέτρα που θα εφαρμοστούν “ : στην πηγή:https://sputniknews.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ