Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Καμία κουβέντα για τα πρακτορεία ΟΠΑΠ!

Καμία κουβέντα για τα πρακτορεία ΟΠΑΠ!

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

«Σύμφωνα με τις τελευταίες κυβερνητικές αποφάσεις σχετικά τον κορωνοϊό, ο ΟΠΑΠ ανακοινώνει ότι τα Καταστήματα ΟΠΑΠ στις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καστοριάς, Κοζάνης, Λάρισας, Ροδόπης και Σερρών θα παραμείνουν κλειστά έως τις 06/11/2020.

Παράλληλα, τα καταστήματά μας σε όλες τις υπόλοιπες περιφερειακές ενότητες παραμένουν ανοικτά, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας τόσο για το προσωπικό των καταστημάτων, όσο και για τους πελάτες μας».

Σήμερα όλα γίνονται από το κινητό τηλέφωνο.
Βάλε και το δικό σου το πρακτορείο στα κινητά χιλιάδων παικτών!
Δοκίμασε ΔΩΡΕΑΝ

Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση του opap.gr πριν από δύο μέρες ,αλλά δεν υπάρχει καμία άλλη αναφορά για τη λειτουργία τους όπως συνέβη σε όλους τους κλάδους από τις 3 Νοεμβρίου και για ένα ακόμα μήνα .

Αναμένεται ΦΕΚ τις επόμενες μέρες με τους πράκτορες να πιέζουν για το ανοιγμά τους διότι χάνονται πολλά λεφτά… .

Στην πόλη της Κοζάνης υπάρχουν 14 πρακτορεία και δύο ΟΠΑΠ Play πέρα από τα χωριά και το άνοιγμά τους δεν είναι καθόλου απίθανο να συγκεντρώσει τον κόσμο των καφέ.
Ι.Π.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Καμία κουβέντα για τα πρακτορεία ΟΠΑΠ-Παραμένουν κλειστά τα 14 πρακτορεία της Κοζάνης; ” : στην πηγή:http://www.prlogos.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ