Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Πράκτορες ΟΠΑΠ ! Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Περιφερειάρχη!

Πράκτορες ΟΠΑΠ ! Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Περιφερειάρχη!

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Ευχαριστήρια Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστο Μέτιο απέστειλε το Σωματείο Πρακτόρων ΟΠΑΠ Ξάνθης-Ροδόπης.

Διά του προέδρου τους κ. Αθανάσιου Παντούλη, οι πράκτορες ΟΠΑΠ ευχαριστούν τον Περιφερειάρχη για την πρόνοια συμπερίληψης στο πρόγραμμα της μη επιστρεπτέας ενίσχυσης, επισημαίνοντας πως η ΠΑΜΘ είναι από τις πρώτες περιφέρειες που έδωσε λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι πράκτορες με τα κλειστά καταστήματα εξαιτίας των υγειονομικών συνθηκών.

Ακόμα ψάχνεις τρόπο να ζωντανέψεις το μεγάλο παιχνίδι στο πρακτορείο σου?

Δοκίμασε τα ΕΞΥΠΝΑ στατιστικά δωρεάν και θα δεις την διαφορά απο τους παίκτες σου !

Ολόκληρη η επιστολή είναι η κάτωθι:

«Αξιότιμε κ. Περιφερειάρχη, Ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου πρακτόρων ΟΠΑΠ νομών Ξάνθης – Ροδόπης, θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για την έμπρακτη στήριξη σας στις επιχειρήσεις μας καθώς με την ορθότατη απόφαση σας για ένταξη των πρακτορείων ΟΠΑΠ της περιφέρειας Α.Μ.Θ. στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ μη επιστρεπτέας προκαταβολής , και καθώς είστε από τις πρώτες περιφέρειες που δώσατε λύση στο πρόβλημα αυτό, αποδεικνύετε ακόμη  μια φορά  το διαχρονικό και ειλικρινές ενδιαφέρον σας προς τους επαγγελματίες που πλήττονται άμεσα από την πανδημία του ιού COVID . Θέλω επίσης να επεκτείνω  τις ευχαριστίες μου στον Αντιπεριφερειάρχη ΞΑΝΘΗΣ, κ. Νίκο Ευφραιμίδη, για τη διαθεσιμότητα και την συμβολή του»

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΟΠΑΠ ΡΟΔΟΠΗΣ-ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΗ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ” : στην πηγή:https://www.paratiritis-news.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ