Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Πρακτορεία ΟΠΑΠ: Η πανδημία φρενάρει το χαμόγελο της Τύχης

Πρακτορεία ΟΠΑΠ: Η πανδημία φρενάρει το χαμόγελο της Τύχης

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

«Οι ναοί της τύχης» πληρώνουν κι αυτοί με τη σειρά τους το τίμημα της πανδημίας με τους ιδιοκτήτες τους να εκφράζουν την απογοήτευσή τους

Ανάλογες εποχές και συγκεκριμένα από τις αρχές Δεκεμβρίου στα πρακτορεία ΟΠΑΠ της περιοχής μας και συγκεκριμένα της Φαρκαδόνας, της Οιχαλίας, του Γριζάνου και του Ζάρκου επικρατούσε αυξημένη κίνηση.

Άλλαξε πράγματα όσο ακόμα έχεις παίκτες στο πρακτορείο σου!
Χρησιμοποίησε τον ίντερνετ για να βοηθήσεις τις πωλήσεις σου
Δες πως θα το κάνεις εδώ

Πλησιάζοντας προς το τέλος του χρόνου, πολλοί συνδημότες από τα εν λόγω χωριά αλλά και τα όμορα επέλεγαν να προκαλέσουν την τύχη τους, ποντάροντας διάφορα ποσά στα παιχνίδια με την ελπίδα να τους χαμογελάσει αποκομίζοντας μικρά και μεγάλα κέρδη.

Εξάλλου ο Δεκέμβριος είναι κατεξοχήν μήνας της τύχης, καθώς πολλοί επιλέγουν εντός αυτού και ειδικά προς το τρίτο δεκαήμερο να δοκιμάζουν την τύχη τους.

Το Δεκέμβριο λοιπόν περίμεναν και οι ιδιόκτητες των πρακτορείων του Δήμου Φαρκαδόνας με την ελπίδα της αύξησης της κίνησης στα καταστήματα τους, σημειώνοντας τόσοι οι ίδιοι, όσο και οι συνάδελφοι τους σε όλο το νομό και πανελλαδικά, ότι τον συγκεκριμένο μήνα παρατηρείται σημαντική αύξησης της κατάθεσης δελτίων όλων των παιχνιδιών που έρχεται να ισοφαρίσει σχεδόν «νεκρούς» μήνες όπου παρατηρείται πτώση.

Δυστυχώς και για το συγκεκριμένο κλάδο μετά την κρατική εντολή για το κλείσιμο των επιχειρήσεων στοχεύοντας στη μείωση διασποράς του νέου κορωνοϊού η κατάσταση διαφέρει σε σχέση με το παρελθόν.

Τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ στο Δήμο Φαρκαδόνας και πανελλαδικά είναι κλειστά από τις αρχές του περασμένου μήνα με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ανύπαρκτοι τζίροι, πολλά έξοδα και στο βάθος αβεβαιότητα για το πότε θα λειτουργήσουν τα καταστήματα, για να προσφέρουν χαμόγελα στους πελάτες τους.

Όπως δηλώνουν οι ιδιοκτήτες τα έξοδα τρέχουν. Φτάνει να σημειώσουμε ότι τα πρακτορεία ΟΠΑΠ, παρόλο που έχουν κατεβάσει ρολά, οι ιδιοκτήτες τους είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν και την online σύνδεση του ΟΤΕ που είναι πάνω από 200 ευρώ.

Κι αυτό είναι μόλις η αρχή καθώς ακολουθούν πολλά περισσότερα, ενοίκια και λοιπά έξοδα.

Οι πράκτορες ΟΠΑΠ εναποθέτουν τις ελπίδες τους στην επιστρεπτέα προκαταβολή, μιας και τα 800άρια της άνοιξης στους ελεύθερους επαγγελματίες δεν έχουν προβλεφθεί στο δεύτερο lockdown.

Μην μένεις πίσω στις εξελίξεις .
Βαλε το πρακτορείο σου στο ίντερνετ!

Ποσοστό της τάξης του 20% δεν έχει ενταχθεί στην επιστρεπτέα προκαταβολή για σειρά λόγων και το αίτημα της Ομοσπονδίας στο αρμόδιο υπουργείο είναι να εξεταστούν οι περιπτώσεις πρακτόρων ΟΠΑΠ που δεν έλαβαν χρήματα.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: ” Η πανδημία φρενάρει το χαμόγελο της Τύχης” : στην πηγή:https://krinitrikalon.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ