Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΠΟΕΕΕΠ : Το Eurojackpot θα δημιουργήσει νέα πηγή εσόδων

ΠΟΕΕΕΠ : Το Eurojackpot θα δημιουργήσει νέα πηγή εσόδων

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Ευχαριστήρια επιστολή στον Χρήστο Σταϊκούρα για το Eurojackpot έστειλαν οι πράκτοροι του ΟΠΑΠ .«Χαιρετίζουμε τη νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου σας και της κυβέρνησης, για την εισαγωγή του Eurojackpot στην Ελλάδα, μέσω του δικτύου των πρακτορείων μας», τονίζουν οι πράκτορες του ΟΠΑΠ.

Η επιστολή

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

ΘΕΛΕΙΣ Marketing  μόνο για το ΔΙΚΟ σου ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ?

Θέλεις να το ανεβάσεις το πρακτορείο σου στην περιοχή σου?

Ως εκπρόσωποι της ΠΟΕΠΠΠ, της Ομοσπονδίας των πρακτόρων του ΟΠΑΠ ανά την Ελλάδα, χαιρετίζουμε τη νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου σας και της κυβέρνησης, για την εισαγωγή του Eurojackpot στην Ελλάδα, μέσω του δικτύου των πρακτορείων μας. Η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους σχεδόν 4.000 πράκτορες του ΟΠΑΠκαι τους περίπου 20.000 εργαζομένους τους.

Σε μια δύσκολη περίοδο, με πληθωριστικές και αρνητικές οικονομικές συγκυρίες, το Eurojackpot θα δημιουργήσει μια νέα πηγή εσόδων για τα καταστήματα μας, στηρίζοντας τη βιωσιμότητα του δικτύου μας, που αποτελείται κυρίως από μικρές και οικογενειακές επιχειρήσεις. Επίσης, ουσιαστικά θα είναι και τα οφέλη και για το Ελληνικό Δημόσιο, καθώς δημιουργούνται επιπλέον έσοδα από τη συμμετοχή του στα ακαθάριστα έσοδα που θα προκύψουν από το παιχνίδι.

Θέλεις να γίνεις ανταγωνιστικότερος και να αυξήσεις τον τζίρο σου

Ζήτησε μας να σε βοηθίσουμε ΕΔΩ

Ακόμη, σημαντικό είναι ότι η διάθεση του νέου παιχνιδιού αποκλειστικά μέσω του επίγειου δικτύου των πρακτορείων ΟΠΑΠ ευθυγραμμίζεται με διαχρονικούς σκοπούς της Πολιτείας, καθώς τα καταστήματα μας τελούν υπό την αυστηρή εποπτεία της ΕΕΕΠ και εφαρμόζουν απαρέγκλιτα κανόνες για το υπεύθυνο παιχνίδι και την προστασία των παικτών και του κοινωνικού συνόλου.

Χρειάζεσαι  Marketing  μόνο για το ΔΙΚΟ σου ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ?

Για μια ακόμη φορά, λοιπόν, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για όλες τις ενέργειες σας σχετικά με τη διάθεση του Eurojackpot μέσω των καταστημάτων ΟΠΑΠ αναγνωρίζοντας το ενδιαφέρον που δείχνετε για τον κλάδο μας και είμαστε πεπεισμένοι πως αυτό θα συνεχιστεί και μελλοντικά σε κρίσιμα ζητήματα που μας απασχολούν και χρήζουν παρέμβασης.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Πρακτορεία ΟΠΑΠ: Το Eurojackpot θα δημιουργήσει νέα πηγή εσόδων” στην πηγή:https://www.powergame.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ