Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ Περιορισμένη κίνηση στα πρακτορεία ΟΠΑΠ εν μέσω δεινής ακρίβειας

Περιορισμένη κίνηση στα πρακτορεία ΟΠΑΠ εν μέσω δεινής ακρίβειας

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Προβληματισμός επικρατεί στο Σωματείο Πρακτόρων Μαγνησίας για το αύριο που ξημερώνει με την ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση.

Η κίνηση στα πρακτορεία ΟΠΑΠ μειώθηκε αισθητά τον τελευταίο μήνα μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία.

Οι επαγγελματίες βλέπουν τους τζίρους τους να μειώνονται και τα έξοδα να αυξάνονται και ανησυχούν, αφού πέραν των επιχειρήσεών τους πρέπει να βιοπορισθούν και οι οικογένειές τους.

Αν δεν υπάρχει το πρακτορείο σου στο ίντερνετ πως περιμένεις να σε δουν οι παίκτες ?

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρώην πρόεδρος του Σωματείου Σωκράτης Βαρακλιώτης λέει ότι το κλίμα που έχει δημιουργηθεί από όλη αυτήν την κατάσταση είναι εξόχως αρνητικό.

«Φαίνεται καθαρά ότι ο κόσμος δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα και περιορίζει κατά το δυνατόν τις δαπάνες του και δεν έχουμε κανένα μέτρο στήριξης ιδιαίτερο», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Αν οι νέοι δεν βρίσκουν στα κινητά τους το πρακτορείο σου πως περιμένεις να σε γνωρίσουν και να έρθουν στο πρακτορείο σου?

Τα οικονομικά στοιχεία του ΟΠΑΠ για το πρώτο τρίμηνο του 2022 παρουσιάζουν βελτιωμένη εικόνα.

Όμως, το στατιστικό δεδομένο αυτό δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα, σύμφωνα με τους επαγγελματίες.

«Πέρυσι ήμασταν κλειστά και γι’ αυτό φαίνεται να έχουμε καλύτερη πορεία. Τον τελευταίο μήνα έχει μειωθεί η κίνηση και αντίστοιχα τα ποσά με τα οποία δοκιμάζουν την τύχη τους οι πολίτες. Ο κόσμος συνεχίζει να μας επισκέπτεται, αλλά υπάρχει αισθητή διαφορά. Βλέπεις ότι προσπαθεί να βρει ισορροπία σε καινούργια δεδομένα», σημειώνει ο ίδιος.

Ευχή όλων στον κλάδο είναι να τελειώσει αυτή η κατάσταση με τον πόλεμο και την ακρίβεια το συντομότερο δυνατό. Επίσης, να τελειώσουν τα μέτρα με την πανδημία, που διατηρούν ακόμη το αρνητικό κλίμα της προηγούμενης περιόδου.

Με το app.masterbet.gr το πρακτορείο σου θα βρίσκεται στα κινητά των παικτών της περιοχής σου!

«Χρειαζόμαστε να λειτουργήσουμε κι εμείς κανονικά, όχι μόνο ο τουρισμός. Η δραστηριότητά μας είναι 12 μήνες τον χρόνο, όχι έξι. Σε πανελλαδικό επίπεδο στα πρακτορείο ΟΠΑΠ απασχολούνται 20.000 άτομα», είπε ο ίδιος.

Οι επαγγελματίες βρίσκονται σε δύσκολη θέση, αν και ο χειμώνας που πέρασε ήταν σχετικά βατός.

«Πάνω που αρχίσαμε να παίρνουμε ανάσα και να χαμογελάμε, ξεκίνησαν πάλι προβλήματα ενώ το προηγούμενο διάστημα είχαμε πολύμηνη αναστολή στη λειτουργία των επιχειρήσεών μας.

Δοκίμασε τώρα Δωρεάν να κάνεις και εσύ το πρακτορείο σου Ψηφιακό και να πάρεις πελάτες από το ίντερνετ

Χρειαζόμαστε πραγματικά κι εμείς βοήθεια από το κράτος. Είμαστε οι μοναδικές επιχειρήσεις που δεν έχουν πάρει χρήματα από το ΕΣΠΑ», προσθέτει.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Περιορισμένη κίνηση στα πρακτορεία ΟΠΑΠ εν μέσω δεινής ακρίβειας” στην πηγή : https://www.taxydromos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ