Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Πάτρα: Στην «Κιβωτό της Αγάπης» το Σωματείο Πρακτόρων ΟΠΑΠ

Πάτρα: Στην «Κιβωτό της Αγάπης» το Σωματείο Πρακτόρων ΟΠΑΠ

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά που φιλοξενεί η «Κιβωτός της Αγάπης» στην Πάτρα, παρέδωσαν τα μέλη του ΔΣ του Σωματείου Πρακτόρων ΟΠΑΠ Αχαΐας, Ζακύνθου, Κεφαλονιάς και Ιθάκης «Η ΠΑΝΔΩΡΑ».

Την «Κιβωτό της Αγάπης» επισκέφτηκαν μέλη του ΔΣ του Σωματείου Πρακτόρων ΟΠΑΠ Αχαΐας, Ζακύνθου, Κεφαλονιάς και Ιθάκης «Η ΠΑΝΔΩΡΑ», όπου παρέδωσαν είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά που φιλοξενεί.

Θέλεις να το ανεβάσεις το πρακτορείο σου στην περιοχή σου?

Θέλεις να γίνεις ανταγωνιστικότερος και να αυξήσεις τον τζίρο σου

Ζήτησε μας να σε βοηθίσουμε ΕΔΩ

Η πρόεδρος της Κιβωτού Κατερίνα Νικολάου και ο αντιπρόεδρος κ. Σερέτης υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά τον πρόεδρο των πρακτόρων  Απόστολο Μάρκο, τη γραμματέα Αγη Ερδα και τον ταμία Κων/νο Στασινό.

Η κ. Νικολάου ενημέρωσε τους πράκτορες για το έργο και τις δράσεις του συλλόγου αλλά και για τις πολλές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά ώστε να κρατηθεί ζωντανό αυτό το δημιούργημα δεκαετιών.

Τέλος, αναφέρθηκε στο όνειρο τους να μεταφερθούν σε έναν νέο χώρο ο οποίος θα προσφέρει άνεση, ασφάλεια και χαμόγελα στα παιδιά που φιλοξενούν.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο:” Πάτρα: Στην «Κιβωτό της Αγάπης» το Σωματείο Πρακτόρων ΟΠΑΠ “” στην πηγή :https://pelop.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ