Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ Πάτρα: 7 «λουκέτα» και 12 πωλητήρια σε πρακτορεία ΟΠΑΠ

Πάτρα: 7 «λουκέτα» και 12 πωλητήρια σε πρακτορεία ΟΠΑΠ

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Iδιοκτήτες πρακτορείων ΟΠΑΠ της Πάτρας «ξηλώνουν» τα καταστήματά τους, αφού μήνα με τον μήνα παύει να είναι προσοδοφόρο το επάγγελμά τους.

Ηδη από την αρχή του χρόνου έχει μπει «λουκέτο» σε 7 σε όλη την πόλη, ενώ άλλα 12 είναι με πωλητήριο, κι αυτά στα πρόθυρα του «λουκέτου», χωρίς να υπάρχει ανταπόκριση αγοράς, διότι ουδείς θέλει να εμπλακεί σε μια φθίνουσα κατάσταση.

Έχεις πρακτορείο και θέλεις να αυξησεις τους πελάτες του

 Κάνε κλικ εδώ

Έχουμε τον τρόπο για να σε βοηθίσουμε ! 

Τα μεγάλα «ζόρια» των ιδιοκτητών προέκυψαν για δυο κατά βάση λόγους:
Ο πρώτος είναι ότι μειώθηκε το ποσοστό της προμήθειάς τους από τα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ (Πάμε Στοίχημα, Τζόκερ, Λοττο, Κίνο, κ.ο.κ.). Ητοι, το 8% κατά μέσο όρο ελαττώθηκε σε 5%.

Ο δεύτερος αφορά στους εξοντωτικούς λογαριασμούς ρεύματος.

Καλούνται, λοιπόν, οι ιδιοκτήτες να δαπανούν μηνιαίως – τη φετινή χρονιά – διπλάσια χρήματα, σε σχέση με την προ της ενεργειακής κρίσης εποχής.

Συν τοις άλλοις, το μέλλον των πρακτορείων διαγράφεται δυσοίωνο διότι το 2023 με κυβερνητική απόφαση θα παρέχεται η δυνατότητα να παίζονται διαδικτυακά όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, γεγονός που θα σημαίνει περαιτέρω συρρίκνωση του τζίρου των πρακτόρων.

Θέλεις να το ανεβάσεις το πρακτορείο σου στην περιοχή σου?

Ενα ακόμη «χτύπημα» δέχθηκαν, όμως, πρόσφατα οι πράκτορες και σχετίζεται με τους αγώνες του Μουντιάλ, που πρόκειται να διεξαχθούν τον επόμενο μήνα, στο Κατάρ. Ειδοποιήθηκαν ότι το ποσοστό τους από το ποντάρισμα σε μονά αγωνιστικά γεγονότα μειώνεται από 3 σε 2%.

Θέλεις να γίνεις ανταγωνιστικότερος και να αυξήσεις τον τζίρο σου

Ζήτησε μας να σε βοηθίσουμε ΕΔΩ

«Αντιλαμβανόμαστε ότι η ύπαρξη των πρακτορείων δεν έχει μέλλον και δεν είναι μακριά η μέρα που στην Πάτρα θα επιβιώσουν 15-20 συνάδελφοι, ενώ δεκάδες άλλοι, καθώς και εργαζόμενοι, ήδη έχουν πάρει το δρόμο της ανεργίας» είπε στη στήλη, με θλίψη, ένας εκ των ιδιοκτητών, που πρόσφατα έβαλε λουκέτο στο πρακτορείο που διατηρούσε στο κέντρο της Πάτρας.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Πάτρα: 7 «λουκέτα» και 12 πωλητήρια σε πρακτορεία ΟΠΑΠ” στην πηγή:https://pelop.gr/patra-7-louketa-kai-12-politiria-se-praktoreia-opap/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ