Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ Παρέμβαση Ν. Σαντορινιού για την ανάγκη λήψης μέτρων στήριξης των ιδιοκτητών πρακτορείων ΟΠΑΠ

Παρέμβαση Ν. Σαντορινιού για την ανάγκη λήψης μέτρων στήριξης των ιδιοκτητών πρακτορείων ΟΠΑΠ

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Αναφορά προς τους Υπουργούς Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Οικονομικών και Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κατέθεσε ο Νεκτάριος Σαντορινιός σχετικά με την αναγκαιότητα στήριξης του κλάδου των Πρακτόρων ΟΠΑΠ.

Στην αναφορά του, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, στηρίζοντας το αίτημα της Ένωσης Επαγγελματιών Πρακτόρων ΟΠΑΠ Δωδεκανήσου, τονίζει ότι ο κλάδος, λόγω της πανδημίας και των έκτακτων μέτρων που ελήφθησαν, βρίσκεται σε δυσμενή θέση, βιώνοντας σημαντικές επιπτώσεις στην οικονομική του δραστηριότητα.

Κάνε το πρακτορείο σου να ξεχωρίζει. 

Δοκίμασε ΔΩΡΕΑΝ  εδώ!

Επιπλέον, όπως υπογραμμίζεται στο κείμενο της αναφοράς, ιδιαίτερα στις τουριστικές περιοχές και τα νησιά, όπου ήδη επιχειρήσεις και εργαζόμενοι πλήττονται σε μεγάλο βαθμό, τα οικονομικά στοιχεία των πρακτορείων ΟΠΑΠ, σε σχέση με άλλες περιοχές, είναι αποκαρδιωτικά.

Τόσο η πτώση του τζίρου, όσο και τα ανελαστικά πάγια έξοδα των πρακτορείων, έχουν προκαλέσει και σε αυτόν τον κλάδο επαγγελματιών, σοβαρά ζητήματα βιωσιμότητας.

Ο Νεκτάριος Σαντορινιός υπογραμμίζει, τέλος, πως είναι πια επιβεβλημένο η Κυβέρνηση να στηρίξει άμεσα και ουσιαστικά τον κλάδο των πρακτόρων ΟΠΑΠ, καθώς και τους εργαζόμενους σε αυτόν, με την ένταξή των επιχειρήσεων σε νέα μέτρα υποβοήθησης της ρευστότητάς τους και αντιμετώπισης του οικονομικού αδιεξόδου στο οποίο βρίσκονται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ