Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΟΠΑΠ – Τζόκερ: Στο Ηράκλειο το «χρυσό» δελτίο που κέρδισε 2,7 εκατ. ευρώ

ΟΠΑΠ – Τζόκερ: Στο Ηράκλειο το «χρυσό» δελτίο που κέρδισε 2,7 εκατ. ευρώ

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό που έχει κληρωθεί ποτέ στο συγκεκριμένο πρακτορείο, αλλά και στην Κρήτη εν γένει

Το τυχερό δελτίο, με το οποίο σημειώθηκε η μοναδική επιτυχία στην 1η κατηγορία του παιχνιδιού, είχε συμπληρωθεί στο κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Γιάννη Περάκη, στις Πατέλες Ηρακλείου.

Έχεις πρακτορείο?
Ακόμα να δοκιμάσεις το Master Bet app στο κινητό σου? 

Μέχρι αυτή τη στιγμή, όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου, ο τυχερός κάτοικος της περιοχής, δεν έχει εκκινήσει τις διαδικασίες για την παραλαβή των κερδών του.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό που έχει κληρωθεί ποτέ στο συγκεκριμένο πρακτορείο, αλλά και στην Κρήτη εν γένει.

«Χθες δώσαμε τον πρώτο τυχερό αριθμό στο τζόκερ που πήρε τα 2,73 εκατ. ευρώ, εύχομαι να του είναι όλα καλά, όπως το δελτίο που κέρδισε κι εύχομαι τύχη και υγεία στον ίδιο και σε όλους πάντα επιτυχίες», σχολιάζει ο ιδιοκτήτης του τυχερού πρακτορείου ΟΠΑΠ στις Πατέλες.

Μες με το κινητό σου στο app.masterbet.gr  και θα δεις !
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΟΠΑΠ ο υπερτυχερός της κλήρωσης το βράδυ της Τρίτης αγόρασε το δελτίο του από το πρακτορείο που βρίσκεται στην περιοχή των Πατελών.

Υπενθυμίζεται πως οι αριθμοί που «χάρισαν» στον νικητή απο το Ηράκλειο τα 2,7 εκατομμύρια ευρώ ήταν: 9, 11, 17, 34, 42 και TZΟΚΕΡ: 19

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “ ΟΠΑΠ – Τζόκερ: Στο Ηράκλειο το «χρυσό» δελτίο που κέρδισε 2,7 εκατ. ευρώ – Κόστισε μόλις 2 ευρώ (βίντεο)” : στην πηγή:https://www.neakriti.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ