Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Ντου σε παράνομους «ναούς» του τζόγου, καμουφλαρισμένους ως… καθαριστήρια!

Ντου σε παράνομους «ναούς» του τζόγου, καμουφλαρισμένους ως… καθαριστήρια!

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Παρά το διαρκές «σαφάρι» ελέγχων, κάποιοι καταστηματάρχες εξακολουθούν να λειτουργούν παράνομα καζίνα, λόγω του άφθονου χρήματος που κερδίζουν.

Τα στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας διεξήγαγαν διπλή επιχείρηση σε δύο καταστήματα στην Αθήνα, τα οποία αποδείχθηκε ότι είχαν μετατραπεί σε «ναούς» του τζόγου. Μάλιστα, στη μία περίπτωση ο υπεύθυνος του καταστήματος είχε διαμορφώσει εξωτερικά την πρόσοψή του ώστε να παραπέμπει σε εταιρία παροχής υπηρεσιών… καθαρισμού, μέσα όμως τα «φρουτάκια» καθάριζαν τις τσέπες των τζογαδόρων!

Σήμερα όλα γίνονται από το κινητό τηλέφωνο.
Βάλε και το δικό σου το πρακτορείο στα κινητά χιλιάδων παικτών!
Δοκίμασε ΔΩΡΕΑΝ

Συγκεκριμένα, κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι στο ένα κατάστημα είχαν εγκατασταθεί υπολογιστές συνδεδεμένοι με servers και στο άλλο παιχνιδομηχανές, τα γνωστά «φρουτάκια», ενώ και στις δύο περιπτώσεις οι εσωτερικοί και οι εξωτερικοί χώροι επιτηρούνταν από κάμερες και οι πόρτες ελέγχονταν με ασύρματα τηλεχειριστήρια.

Κατά την έρευνα στους χώρους των καταστημάτων βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 15 κεντρικές μονάδες υπολογιστών, δύο servers, 15 σκληροί δίσκοι, δύο παιχνιδομηχανήματα, 11 κάμερες, δύο καταγραφικά του βιντεοληπτικού υλικού, δύο τηλεχειριστήρια με τα οποία άνοιγαν τις πόρτες και 745 ευρώ.

Κάνε το πρακτορείο σου να ξεχωρίζει. 

Δοκίμασε ΔΩΡΕΑΝ  εδώ!

Αντέδρασε στη σύλληψη

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν οι προσωρινά υπεύθυνοι των δύο καταστημάτων και ένας υπάλληλος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί παράνομων παιγνίων, προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και απείθειας κατά περίπτωση, καθώς ο ένας από τους συλληφθέντες αντέδρασε στη σύλληψη.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “ Ντου σε παράνομους «ναούς» του τζόγου, καμουφλαρισμένους ως… καθαριστήρια!” : στην πηγή:https://www.newsbreak.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ