Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Νέο κουπόνι από αύριο, Παρασκευή, με σχεδόν 500 αγώνες!

Νέο κουπόνι από αύριο, Παρασκευή, με σχεδόν 500 αγώνες!

από
Μόνο 2 λεπτά

Νέο κουπόνι, με σχεδόν 500 αγώνες ποδοσφαίρου, λανσάρει από αύριο (Παρασκευή) στα πρακτορεία της η ΟΠΑΠ Α.Ε. Στο νέο κουπόνι θα προστεθούν αγώνες από διάφορες κατηγορίες (σε ένα από τα προσχέδια που στάλθηκαν στις εφημερίδες υπήρχαν παιχνίδια από τη… Σιγκαπούρη, καθώς και από Βολιβία. 2η κατηγορία Ελβετίας. 3η κατηγορία Γαλλίας κλπ ), αλλά και νέες στοιχηματικές επιλογές 

Συγκεκριμένα, σε πρώτη φάση, θα υπάρχει η δυνατότητα να πληροφορηθεί κάποιος τις αποδόσεις και για τις εννέα επιλογές των ημιχρόνων-τελικών. ενώ θα υπάρχει στοίχημα under/over 3.5 γκολ. Αντίθετα, τουλάχιστον στην αρχή, δεν θα υπάρχει η επιλογή draw no bet, όπως ήταν η αρχική σκέψη, ούτε ασιατικό χάντικαπ. Και τα δυο ενδέχεται να προστεθούν στην πορεία.

Οι βασικότερες αλλαγές αφορούν την αισθητή αύξηση του αριθμού των γεγονότων και στοιχημάτων (αύξηση έως και 4.999 κωδικούς), τη νέα περιοχή βασικών αλλά και ειδικών στοιχημάτων, η οποία θα είναι έτοιμη να υποδεχθεί όλα τα νέα στοιχήματα που θα προσφερθούν, ενώ θα υπάρχει και εμφανής επιλογή του ποσού του στοιχηματισμού (προβλέπεται δυνατότητα επιλογής είτε ποσού στοιχηματισμού σε ευρώ είτε πολλαπλασιαστή δελτίου).

 

Ως προς το αναβαθμισμένο κουπόνι του «Πάμε Στοίχημα»» η μοναδική αδυναμία του που επισήμαναν οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια Πράκτορες ΟΠΑΠ είναι ότι δεν μπορούν να σημειωθούν απευθείας πάνω στο δελτίο τα συστήματα με τα R Groups. Αυτά, υποχρεωτικά, πρέπει να παίζονται δια χειρός του πράκτορα στη μηχανή, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο σε χρονικές ζώνες που ξεκινά μεγάλος όγκος παιχνιδιών. Ίσως διορθωθεί και αυτό στο μέλλον, καθώς οι άνθρωποι του ΟΠΑΠ δείχνουν όρεξη για δουλειά και συνεχίζουν να προσπαθούν για τη βελτίωση των υπηρεσιών και των προϊόντων τους.

Στα σεμινάρια ενημέρωσης της ΟΠΑΠ Α.Ε. που έγιναν στους Πράκτορες επικράτησε ικανοποίηση από τους επαγγελματίες του δικτύου, καθώς θεωρήθηκαν επιτυχημένα, κατατοπιστικά, και το νέο κουπόνι χαρακτηρίστηκε καλοσχεδιασμένο και φιλικό προς τον πελάτη. Η γενική αίσθηση των σεμιναρίων ήταν πολύ καλύτερη από εκείνη της αντίστοιχης προσπάθειας ενημέρωσης των πρακτόρων ΟΠΑΠ για το μέλλον του δικτύου και τους στόχους της εταιρείας που περισσότερο γέννησαν απορίες στους Πράκτορες. Αρνητικό και για τα δύο σεμινάρια ότι έτυχε να συμπέσουν στην περίοδο οικονομικών αναταραχών, στην εποχή των capital controls που γενικά αναστάτωσαν όλη την Ελλάδα.

Οι δρομολογούμενες αλλαγές στόχο έχουν να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τον τζίρο του παιχνιδιού που πέρυσι διαμορφώθηκε στα 1.52 δις ευρώ. αυξημένος κατά 21% σε σχέση με το 2013. Είναι χαρακτηριστικό πως λόγω της συνεχούς ποιοτικής αναβάθμισης του παιχνιδιού και την αύξηση του live betting, τα έσοδα του παιχνιδιού στο πρώτο τρίμηνο του 2015 αυξήθηκαν για έβδομο συνεχόμενο τρίμηνο.

Διαβάστε το άρθρο “Νέο κουπόνι από αύριο, Παρασκευή, με σχεδόν 500 αγώνες!” στην πηγή “LIVE SPORT”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ