Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Προγνωστικά Στοιχήματος: Πόσο επηρεάζουν τον παίκτη;

Προγνωστικά Στοιχήματος: Πόσο επηρεάζουν τον παίκτη;

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 3 λεπτά

Το online στοίχημα είναι μια από τις αγαπημένες συνήθειες μικρών και μεγάλων και ειδικά των ανδρών. Κάθε πρακτορείο ΟΠΑΠ, κάθε online πηγή ενημέρωσης και στοιχήματος έχει το φανατικό κοινό του, που νυχθημερόν ασχολείται με το στοίχημα.

Αν έχετε βρεθεί ποτέ σε φυσικό ή ψηφιακό τοπίο που ασχολείται με το στοίχημα θα έχετε δει συνομιλίες γεμάτες πάθος για την έκβαση των αγώνων και τον κάθε έναν να υπερασπίζεται με ένταση και σιγουριά πως η δική του πηγή προγνωστικών είναι η έγκυρη. Γενικά το στοίχημα θεωρείται ένα είδος τζόγου, ωστόσο η διαφορά έγκειται πως είναι μια πολύ πιο ασφαλής επιλογή.

Τα προγνωστικά και οι αποδόσεις βασίζονται πάντα στην ισχύουσα πορεία και δυναμική της κάθε ομάδας ή του κάθε παίκτη και έτσι το να γίνει σωστή πρόβλεψη του αγώνα είναι πολύ πιο εύκολο και ασφαλές. Ωστόσο, πολλές οι ανατροπές στους αγώνες και όσο καλά κι αν έχετε διαβάσει, αυτό δεν σημαίνει πως εν τέλει θα κερδίσετε και το στοίχημα. Οπότε ποιος είναι ο λόγος που όλοι παθιάζονται τόσο πολύ με τα προγνωστικά στοιχήματος;

Σίγουρα όποιος δεν παρακολουθεί, δεν ενημερώνεται και δεν ψάχνει συμβουλές στοιχήματος και γενικότερες πληροφορίες για τους αγώνες, το πιθανότερο είναι πως θα χάσει τα λεφτά του, εκτός αν φανεί εξαιρετικά τυχερός.

Πρέπει να γνωρίζετε καλά τις προβλέψεις για στοίχημα πριν καταθέσετε το δελτίο σας και μαζί με αυτό τα πολύτιμα λεφτά σας.

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως υπάρχουν διαθέσιμες στο διαδίκτυο δεκάδες πηγές που παρέχουν δωρεάν πληροφόρηση και προγνωστικά για όλα τα αθλήματα αλλά κυρίως για το ποδόσφαιρο που αποτελεί και τον βασιλιά των αθλημάτων.

Αυτές οι ιστοσελίδες μπορεί να δίνουν τα πιο έγκυρα προγνωστικά αλλά για διάφορους λόγους όταν έρθει η ώρα του αγώνα να μην ισχύουν. Τι μπορείτε να κάνετε λοιπόν ώστε εφόσον έχετε σωστή πληροφόρηση να κάνετε ακόμα πιο σωστές επιλογές όταν έρθει η ώρα του στοιχήματος;

Ας αναλύσουμε μια σειρά πραγμάτων που επηρεάζουν την εξέλιξη κάθε αγώνα και συνεπώς και τις προβλέψεις σας.

Ψυχολογία της ομάδας

Μπορεί βάσει στατιστικών και ιστορίας μια ομάδα σαφώς να υπερτερεί έναντι μιας άλλης και να θεωρείτε πως είναι πολύ ασφαλής επιλογή να ποντάρετε σε αυτήν την ομάδα. Ωστόσο, πριν οποιοδήποτε στοίχημα θα πρέπει να μελετήσετε το γενικότερο κλίμα στο οποίο λαμβάνει μέρος ο αγώνας που θα ποντάρετε. Με αυτό εννοούμε πως ακόμα και η πιο δυνατή ομάδα αν παίξει ενάντια στην χειρότερη, μπορεί να χάσει αν έχει προηγηθεί μια μεγάλη ήττα της ομάδας. Η κακή ψυχολογία και η κούραση μιας ομάδας μπορεί να αποβεί καθοριστική στην απόδοση της και γι’ αυτόν τον λόγο είναι ένας παράγοντας που σίγουρα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας πριν στοιχηματίσετε.

Η έδρα της ομάδας

Ολοι γνωρίζουν πως η νίκη σε έδρα δίνει χαμηλότερη απόδοση από ότι η έδρα εκτός. Έχετε αναλογιστεί ποτέ που οφείλεται αυτό; Η έδρα σε όλα τα αθλήματα αλλά κυρίως στο ποδόσφαιρο παίζει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα. Μια ομάδα νιώθει άλλη σιγουριά και αυτοπεποίθηση όταν παίζει στην έδρα της με χιλιάδες οπαδούς να ζητοκραυγάζουν και να τη στηρίζουν. Έχουμε δει περιπτώσεις που αδύναμες ομάδες έχουν κερδίσει απέναντι σε γίγαντες μόνο και μόνο επειδή έπαιζαν εντός έδρας και είχαν όλη τη στήριξη του λαού τους. Όπως είπαμε και σε άλλο άρθρο η ψυχολογία είναι ένας καταλύτης σε κάθε ανθρώπινη πράξη και μην ξεχνάτε πως και οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι και επηρεάζονται από την ψυχολογία τους. Παράλληλα λοιπόν με τα προγνωστικά στοιχήματος να κοιτάτε την έδρα και να προσπαθήσετε να αντιληφθείτε αν το μέρος έκβασης του αγώνα μπορεί να καθορίσει και την εξέλιξη του.

Το κίνητρο της κάθε ομάδας

Ακόμα ένας παράγοντας που έχει να κάνει με τη ψυχολογία. Τελικοί κυπέλλου, Ευρώπης, Παγκόσμιο! Σαφώς ήδη γνωρίζετε πως η δυναμική κάθε ομάδας σε κάθε αγώνα προέρχεται από το κίνητρο που υπάρχει πίσω από το κάθε match. Όταν πρόκειται για μεγάλο αγώνα ακόμα και η πιο μικρή ομάδα βάζει τα δυνατά της και μπορεί να κάνει τη μεγάλη ανατροπή!

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Προγνωστικά Στοιχήματος: Πόσο επηρεάζουν τον παίκτη; ” : στην πηγή:https://www.kalabakacity.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ