Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ Με το «βλέμμα» στο καλοκαίρι τα καταστήματα ΟΠΑΠ της Καλαμάτας

Με το «βλέμμα» στο καλοκαίρι τα καταστήματα ΟΠΑΠ της Καλαμάτας

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 3 λεπτά

Τα ρολά τους σήκωσαν από το πρωί της περασμένης Δευτέρας τα καταστήματα του ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα, με εξαίρεση την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, «με γνώμονα την υγεία και την ασφάλεια των συνεργατών αλλά και των πελατών μας, εφαρμόζουμε αυξημένα μέτρα προστασίας στα καταστήματά μας. Παράλληλα, τα παιχνίδια μας επανέρχονται δυναμικά με συνεχόμενες κληρώσεις. Τα καταστήματα ΟΠΑΠ στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεότερης ενημέρωσης. Επιστρέφουμε με ασφάλεια στον αγαπημένο μας προορισμό διασκέδασης».

Mε 33  διαφορετικές οθόνες  στην PROγνωση της Master Bet προσφέρεις στου παίκτες σου έγκυρες – ζωντανες πληροφορίες και αποτελέσματα (μέχρι 138 αγώνες /οθόνη!)

Δοκίμασε τώρα Δωρεάν ΕΔΩ!

Τα πρακτορεία της Καλαμάτας από τις αρχές Νοεμβρίου -με εξαίρεση ένα μικρό διάλειμμα το Φεβρουάριο όπου δόθηκε το «πράσινο φως» για να ανοίξουν, πριν κλείσουν εκ νέου μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα- ανήκουν στα καταστήματα της χώρας που έκλεισαν αδίκως, όπως έλεγαν το τελευταίο διάστημα πολλοί Καλαματιανοί, δεδομένου πως τόσο οι ίδιοι όσο και οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων τηρούσαν ευλαβικά τα μέτρα, σε μια πόλη όπου τα κρούσματα είναι σταθερά χαμηλά.

Για το παρατεταμένο κλείσιμο των επιχειρήσεών τους, για την διέξοδο που αποτελούν αυτές εν μέσω lockdown, αλλά και για την ελπίδα που προσφέρουν σε καιρούς κρίσης, μίλησαν στην «Ε» άνθρωποι του χώρου, τονίζοντας πως το καλοκαίρι μπορεί να αποτελέσει μια «σανίδα» σωτηρίας για τον κλάδο τους, καθώς έπονται σημαντικές διοργανώσεις στο χώρο του αθλητισμού.

Ευθύμιος Πατσάς

«Τα καταστήματα ΟΠΑΠ λόγω του γεγονότος πως είναι κλειστοί χώροι, θεωρούνται υψηλού κινδύνου. Τυπικά συμπεριλαμβανόμαστε στην εστίαση, οπότε μπορούμε να πούμε πως είμαστε τυχεροί που μας άνοιξαν νωρίτερα. Οταν ανοίξαμε τον Φεβρουάριο, άλλες μεγάλες πόλεις όπως η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη ή η Πάτρα παρέμειναν με τα πρακτορεία κλειστά, στη συνέχεια όμως κρίνοντας από την εξέλιξη της πανδημίας η κυβέρνηση αποφάσισε να αναστείλει τη λειτουργία του κλάδου σε όλη τη χώρα. Πέρα από την πλευρά του παιχνιδιού οι χώροι μας αναμφίβολα αποτελούν έναν άτυπο χώρο διασκέδασης για έναν μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας. Η συζήτηση με κάποιον γνωστό σχετικά με ένα σπορ ή η παρακολούθηση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα μπορούν να αποτελέσουν ένα ευχάριστο δίωρο, έστω και μέσα από τα μέτρα που ισχύουν λόγω της πανδημίας. Τα μέτρα αυτά προφανώς και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την προ-Covid εποχή, αλλά προκειμένου να είμαστε κλειστά, το γεγονός πως δουλεύουμε έστω και με περιορισμούς είναι μια θετική εξέλιξη, σκεπτόμενοι πως άλλοι άνθρωποι δεν εργάζονται καθόλου. Αν μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού επανέλθουμε στον κανονικό τρόπο λειτουργίας μας, διοργανώσεις όπως το Euro, όπου οι πελάτες θα μπορούν να τις δουν σε εσωτερικούς χώρους χωρίς μέτρα, θα βοηθήσουν τον τζίρο μας, όπως φυσικά και της εστίασης προβάλλοντας τους αγώνες, σε ένα κλίμα που ευνοεί παραδοσιακά τον στοιχηματισμό».

Κατερίνα Καραγράνη

«Η απόφαση να κλείσει εκ νέου ο κλάδος μας από τις αρχές Μαρτίου θεωρώ πως ήταν λανθασμένη, διότι τηρούσαμε άψογα τα μέτρα, δεν υπήρχε συνωστισμός, ούτε τραπέζια και καρέκλες στον εσωτερικό χώρο, οπότε δεν υπήρχε ουσιαστικός λόγος να κλείσουν τα πρακτορεία περιοχών που δεν βρίσκονταν στο «βαθύ κόκκινο», όπως η Καλαμάτα. Το μικρό σε διάστημα άνοιγμα του Φεβρουαρίου μας έδωσε μια μικρή οικονομική ώθηση. Είναι λυπηρό άτομα κάτω των 30 να μην εργάζονται και να μην μπορούν να προσφέρουν από τη στιγμή που το θέλουν. Πλέον, ελπίζουμε το άνοιγμά μας να είναι μόνιμο και να δουλέψουμε από το καλοκαίρι με λιγότερους περιορισμούς, με την ευχή παράλληλα ο κόσμος να επανέλθει στις δουλειές του, έχοντας την υγεία του. Το γεγονός πως τα τραπεζοκαθίσματα έχουν αφαιρεθεί από τον χώρο μας, εμποδίζει σημαντικά τους πελάτες μας, καθώς η συμπλήρωση ενός δελτίου ή η ανάγνωση μιας εφημερίδας δεν μπορούν να γίνουν εκ των πραγμάτων εύκολα όταν είναι κανείς όρθιος. Κοιτώντας το μέλλον, το βλέμμα μας στρέφεται στις διοργανώσεις του καλοκαιριού όπως στο Euro ή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου ο κόσμος αρέσκεται να στοιχηματίζει. Η οικονομική κρίση του τελευταίου χρόνου έχει επηρεάσει πολλούς συμπολίτες μας, οπότε η ελπίδα που «κρύβεται» πίσω από ένα δελτίο, όπως για παράδειγμα του Τζόκερ, είναι ικανή για να δοκιμάσει κάποιος την τύχη του, ακόμα και αν δεν το είχε κάνει μέχρι σήμερα».

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: ” Με το «βλέμμα» στο καλοκαίρι τα καταστήματα ΟΠΑΠ της Καλαμάτας” : στην πηγή:https://eleftheriaonline.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ