Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ Με «προξενητή» το Μαξίμου στήνεται γάμος στα media Κόκκαλη, Μελισσανίδη, Σαββίδη

Με «προξενητή» το Μαξίμου στήνεται γάμος στα media Κόκκαλη, Μελισσανίδη, Σαββίδη

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Αποτελεί κοινό μυστικό ότι εδώ και αρκετό καιρό η κυβέρνηση επιδιώκει να φέρει κοντά επιχειρηματίες, με τους οποίους διατηρεί ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας.

Όπως επίσης, είναι γνωστό ότι το Μαξίμου έχει μετατραπεί σε «κέντρο διερχομένων» επιχειρηματιών. Στο πλαίσιο μιας γενικότερης στρατηγικής και με μπροστάρη τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη, ο πρωθυπουργός επεδίωξε (και δεν τα κατάφερε) να πείσει φίλα προσκείμενους επιχειρηματίες να διεκδικήσουν την μία από τις δύο τηλεοπτικές άδειες.

Παρά ταύτα η προσπάθεια συνεχίζεται, με τις πληροφορίες να εμφανίζουν το Μαξίμου, να καταβάλει προσπάθειες προκειμένου να ανταμώσει, ακόμη και σε επίπεδο Media, τους επιχειρηματίες Σωκράτη Κόκκαλη, Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη.

Επί τους παρόντος δεν έχει καταστεί εφικτό να καθίσουν και οι τρεις μαζί σ’ ένα τραπέζι, παρά τις προσπάθειες που έχει καταβάλει ο Φλαμπουράρης. Ωστόσο, μετά από καιρό, φαίνεται να υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στις σχέσεις των Κόκκαλη – Μελισσανίδη, όπως και σ’ αυτές του Ιβάν Σαββίδη με το αφεντικό της Intralot. Κοινός παρανομαστής και για τους τρεις επιχειρηματίες, είναι η αγωνία τους, για το μέλλον της κυβέρνησης Τσίπρα.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Με «προξενητή» το Μαξίμου στήνεται γάμος στα media Κόκκαλη, Μελισσανίδη, Σαββίδη ” : στην πηγή: www.parapolitika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ