Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Κέρκυρα: Κέρδισε 50.000 ευρώ σε τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ

Κέρκυρα: Κέρδισε 50.000 ευρώ σε τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Η τύχη χαμογέλασε για τα καλά σε έναν Κερκυραίο συμπολίτη μας, ο οποίος στις 27- 12- 18 έπαιξε το τυχερό δελτίο του ΚΙΝΟ το οποίο του χάρισε 50. 000 ευρώ σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην περιοχή Σολάρι. Ο τυχερός, σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια εισέπραξε αμέσως τα χρήματα ενω όπως ανέφερε στο start «έγινε ενα πολύ ωραίο πανηγύρι. Ητάν μια υπέροχη στιγμή»

kino2-648x486

Σίγουρα αυτά τα Χριστούγεννα αποδείχτηκαν «χρυσά» για τον συμπολίτη μας. Όμως το γουρλίδικο πρακτορείο έδωσε εχθές άλλα δυο τυχερά δελτία, σε αλλον συμπολίτη μας αυτή τη φορά, ο οποίος κέρδισε συνολικά 4.526 ευρώ.

kino3-648x486

Μιλώντας με την ιδιοκτήτρια του πρακτορείου, μας αποκάλυψε ότι το πρακτορείο αυτό είναι πολύ τυχερό και συνολικά έχει κάνει δέκα άτομα εκατομμυριούχους, ενώ έχει μοιράσει και αρκετά χρήματα σε μικρότερα ποσά. Στην καθιερωμένη κοπή της πίτας του πρακτορείου φέτος, έχουν προσκαλέσει και τους δύο τυχερούς όπου θα διοργανώσουν ένα ειδικό «event» για να γιορτάσουν τη νίκη τους.

Ερωτηθείσα για τον αν ο κόσμος παίζει τυχερά παιχνίδια φέτος στην περίοδο των γιορτών, απάντησε ότι αυτές τις πέντε μέρες έχει ανέβει η κίνηση, όμως η προσέλευση του κόσμου δεν είναι όπως παλιά.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Κέρκυρα: Κέρδισε 50.000 ευρώ σε τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ ” : στην πηγή: https://www.startmediacorfu.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ