Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ Ληστές “μπούκαραν” σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Νέα Αγχίαλο αλλά τα βρήκαν “σκούρα”… 

Ληστές “μπούκαραν” σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Νέα Αγχίαλο αλλά τα βρήκαν “σκούρα”… 

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό τεσσάρων ατόμων που την παραμονή των Χριστουγέννων αποπειράθηκαν να ληστέψουν πρακτορείο ΟΠΑΠ στη Νέα Αγχίαλο.

Δυο από τους δράστες εισέβαλαν στο πρακτορείο φορώντας κουκούλες, στις 10:15 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όταν ο υπάλληλος και η υπεύθυνη του καταστήματος έστελναν στα κεντρικά του ΟΠΑΠ τα στοιχεία της κίνησης, καθώς λίγα λεπτά νωρίτερα είχαν κλείσει ταμείο για τη συγκεκριμένη ημέρα.

Τόσο η υπεύθυνη του πρακτορείου, όσο ο υπάλληλος, δεν έχασαν την ψυχραιμία του και αντιστάθηκαν.

Θέλεις να το ανεβάσεις το πρακτορείο σου στην περιοχή σου?

Θέλεις να γίνεις ανταγωνιστικότερος και να αυξήσεις τον τζίρο σου

Ζήτησε μας να σε βοηθίσουμε ΕΔΩ

Μάλιστα ο υπάλληλος ήρθε στα χέρια με τον έναν ληστή και πάνω στον καυγά του τράβηξε την κουκούλα, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί το πρόσωπό του.

Έξω από το πρακτορείο φυλούσαν τσίλιες άλλα δυο άτομα, το ένα εκ των οποίων όταν διαπίστωσε ότι γινόταν φασαρία, μπήκε μέσα για να βοηθήσει την κατάσταση, χωρίς να έχει καλυμμένο το πρόσωπό του.

Όταν οι επίδοξοι ληστές συνειδητοποίησαν ότι καταγράφονται από κάμερα, έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία τώρα αναζητεί τους 4 δράστες με βάση και το βιντεοληπτικό υλικό που έχει στη διάθεσή της.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: Ληστές “μπούκαραν” σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Νέα Αγχίαλο αλλά τα βρήκαν “σκούρα”… “” στην πηγή: https://gegonota.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ