Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ Κωστούλας: Πριν χρόνια ο ΟΠΑΠ μοίραζε εκατομμύρια, τώρα τους έφταιξε η ΕΡΤ;

Κωστούλας: Πριν χρόνια ο ΟΠΑΠ μοίραζε εκατομμύρια, τώρα τους έφταιξε η ΕΡΤ;

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Θέση σχετικά με την ΕΡΤ πήρε ο Φώτης Κωστούλας, που υπογράμμισε ότι ο Παναιτωλικός έχει διετές συμβόλαιο μαζί της και δε προβλέπεται κάτι διαφορετικό, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην κίνηση του ΠΑΟΚ να εφαρμόσει το pay per view και να διαφοροποιηθεί από τη παραδοσιακή τηλεόραση. Πάντως σαν ιδέα κάθε άλλο παρά κακή του φάνηκε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα του Παναιτωλικού:

Για την πρωτοβουλία του ΠΑΟΚ με το PAOK TV: «Το pay per view είναι το μέσο του μέλλοντος. Είναι καλό για τον ΠΑΟΚ που το ξεκινά, αφού έχει τις δυνατότητες. Πιστεύω ότι θα το βλέπουμε πιο συχνά στο μέλλον. Το είχε φέρει ο ΠΑΟΚ ως πρόταση στη Λίγκα προκειμένου να το υιοθετήσει ο συνεταιρισμός και να ανεξαρτητοποιηθούμε από τα τερτίπια των συνδρομητικών καναλιών. Ήταν πολύ νωρίς όμως και δεν πέρασε τότε. Κάποια στιγμή στο μέλλον, εκεί θα καταλήξουμε. Θα πάρει καιρό, αλλά προς τα εκεί βαδίζουμε»

Για το αν θα πετύχει η κίνηση του ΠΑΟΚ: «Το να είσαι σκαπανέας και να ανοίγεις δρόμους έχει τις δυσκολίες του. Με επιμονή και υπομονή ο ΠΑΟΚ θα τα καταφέρει».

Για το αν ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να υιοθετούσε μια τέτοια κίνηση: «Επειδή είμαστε μια ομάδα με μικρότερες δυνατότητες και λιγότερο κόσμο από τον ΠΑΟΚ δεν ξέρω αν θα μπορούσε να είναι το ίδιο ανταποδοτικό οικονομικά σε σχέση με τα συνδρομητικά κανάλια. Εμένα, πάντως, θα μου άρεσε να είμαστε ανεξάρτητοι και να μεταδίδουμε τους αγώνες μας κατ’ αυτόν τον τρόπο».

Για το συμβόλαιο με την ΕΡΤ και την πρόταση μείωσης: «Δεν υπάρχει κάτι άλλο, παραμένουμε στην ΕΡΤ, έχουμε διετές συμβόλαιο. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Παρ’ ότι γράφτηκαν πολλά, δεν έχει αλλάξει κάτι. Αυτή η μείωση, που λέγεται, δεν ήρθε σε εμάς επίσημα πέρα από την πρώτη επιστολή της ΕΡΤ και την αρνητική απάντηση από όλους. Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει κάτι άλλο, αφού σε λίγες ημέρες ξεκινάμε. Δεν είναι πολλά τα λεφτά που δίνει η ΕΡΤ για το πρόγραμμα που διαθέτει. Να μην ξεχνάμε ότι πριν λίγα χρόνια όταν ο ΟΠΑΠ ήταν κρατική υπηρεσία, μοίραζε εκατομμύρια ανάλογα με τα γούστα του κάθε υπουργού. Δεν ακουγόταν κάτι τότε. Τώρα τους έφταιξε η ΕΡΤ; Καλώς η προηγούμενη κυβέρνηση είχε αυτήν την πρωτοβουλία με την ΕΡΤ, όμως, κάποιοι που είχαν τα δικά τους συμφέροντα βρέθηκαν απέναντι και ο κόσμος παρασύρθηκε νομίζοντας ότι παίρνουμε ένα σωρό λεφτά».

Για το ματς της πρεμιέρας με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε το ίδιο έτοιμοι με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος, ούτως ή άλλως, έχει μεγαλύτερες δυνατότητες. Είναι ένα δύσκολο ματς, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε».

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Κωστούλας: Πριν χρόνια ο ΟΠΑΠ μοίραζε εκατομμύρια, τώρα τους έφταιξε η ΕΡΤ; ” : στην πηγή:https://fws.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ