Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ Η Intralot σε κρίση, ο Κόκκαλης παίρνει τον έλεγχο

Η Intralot σε κρίση, ο Κόκκαλης παίρνει τον έλεγχο

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Μετά από μια δεκαετία στο παρασκήνιο, κατά την οποία είχε παραδώσει τα ηνία των εταιριών του σε managers και στους γιούς του, ο Σωκράτης Κόκκαλης επανέρχεται στο επιχειρηματικό προσκήνιο, αναλαμβάνοντας διευθύνων σύμβουλος στην Intralot. αμέσως μετά την απώλεια του συμβολαίου για το τουρκικό αθλητικό στοίχημα, θέτοντας την εταιρία σε crisis mode.

Η INTRALOT Α.Ε. ανακοίνωσε ότι από σήμερα ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Σωκράτης Κόκκαλης αναλαμβάνει και τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου του ομίλου μετά την παραίτηση του κ. Αντώνη Κεραστάρη από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και Εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

Πριν τον κ. Κεραστάρη διευθύνων σύμβουλος της Intralot ήταν ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, ο οποίος αποχώρησε μετά την απώλεια του ΟΠΑΠ και του Ιπποδρόμου στην Ελλάδα.

Ο κ. Κόκκαλης ευχαρίστησε τον κ. Κεραστάρη για την προσφορά του στους ομίλους INTRALOT και INTRACOM Holdings την τελευταία δεκαετία.

Τη θέση του κ. Κεραστάρη στο Διοικητικό Συμβούλιο αναλαμβάνει ο κ. Αλέξανδρος-Στέργιος Μάνος ως μη εκτελεστικό μέλος.

Ακόμα είναι άγνωστο αν η ανάληψη της ηγεσίας της Intralot από τον Σωκράτη Κόκκαλη θα επιφέρει ερύτερες ανακατατάξεις στην εταιρία, κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί, δεδομένου του συγκεντρωτικού τρόπου διοίκησης που είχε εφαρμόσει στο παρελθόν.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Η Intralot σε κρίση, ο Κόκκαλης παίρνει τον έλεγχο” : στην πηγή: www.crisismonitor.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ