Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ Η διαδικασία για το PAOK tv στα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Η διαδικασία για το PAOK tv στα πρακτορεία ΟΠΑΠ

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Ο «Δικέφαλος» ενημερώνει ότι «θα γίνονται αυστηροί έλεγχοι κατά τη διάρκεια των αγώνων και οι παραβάτες θα αντιμετωπίζουν νομικές κυρώσεις».

Σε συμφωνία με τον Σύνδεσμο Πρακτόρων Θεσσαλονίκης ήρθε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πλέον ανοίγει ο δρόμος ώστε το «PAOK TV» να μπει σε καταστήματα ΟΠΑΠ με προνομιακή μάλιστα για τους πράκτορες τιμή.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο «Δικέφαλος»:

«Οι ιδιοκτήτες των πρακτορείων ΟΠΑΠ μπορούν να επωφεληθούν της ειδικής προσφοράς και να αποκτήσουν την ετήσια συνδρομή του PAOK TV για μία και μόνο συσκευή σε προνομιακή τιμή.

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν είναι η εξής:

1) Επικοινωνούν με το 2310954099 ή το [email protected].

2) Πραγματοποιούν την πληρωμή μέσω μεταφοράς σε τραπεζικό λογαριασμό.

3) Στένουν τα στοιχεία σας μέσω email με την επωνυμία του μαγαζιού, την πόλη και την διεύθυνση που βρίσκεται ώστε να μπείτε στη λίστα των Hotspots, στην οποία θα δημιουργηθεί ειδικό κομμάτι για τα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

4) Το τεχνικό τμήμα του PAOK TV ξεκλειδώνει τον λογαριασμό και όλα είναι έτοιμα!

Διευκρινήσεις

Σε περίπτωση που κάποιος πράκτορας θέλει να μεταδίδει τον αγώνα σε περισσότερες από μία συσκευές θα πρέπει να αγοράσει το κανονικό επαγγελματικό πακέτο, χωρίς την έκπτωση.

Όσα πρακτορεία έχουν ήδη αγοράσει την επαγγελματική συνδρομή και επιθυμού να επωφεληθούν της προσφοράς, μπορούν να επικοινωνήσουν με το 2310954099 ή το [email protected] για να γίνει η μετατροπή του πακέτου τους.

Όποια πρακτορεία έχουν αγοράσει την απλή συνδρομή θα πρέπει να επικοινωνήσουν κι αυτοί με το call center του PAOK TV για να γίνει αλλαγή του πακέτου.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι θα γίνονται αυστηροί έλεγχοι κατά τη διάρκεια των αγώνων και οι παραβάτες θα αντιμετωπίζουν νομικές κυρώσεις».

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: ” ΠΑΟΚ: ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ «PAOK TV» ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΟΠΑΠ” : στην πηγή:https://www.voria.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ