Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ «Φτωχότερο» καλοκαίρι για τα πρακτορεία ΟΠΑΠ

«Φτωχότερο» καλοκαίρι για τα πρακτορεία ΟΠΑΠ

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 3 λεπτά

Ο στοιχηματισμός τα καλοκαίρια και με τόσο μεγάλες διοργανώσεις ήταν έντονος, ωστόσο η αλλαγή διεξαγωγής φέτος έχει μειώσει σε σημαντικό βαθμό την κίνηση.

Κάθε άλλο παρά καλή χαρακτηρίζεται η μεταφορά της διεξαγωγής του Μουντιάλ στο Κατάρ από το καλοκαίρι που γινόταν όλα τα προηγούμενα χρόνια στο χειμώνα που θα γίνει φέτος, αφού η απόφαση αυτή σύμφωνα με επαγγελματίες του χώρου αναμένεται να επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό την κίνηση των πρακτορείων ΟΠΑΠ.

Αναβάθμισε τις πληροφορίες για τον παίκτη στο πρακτορείου σου

Κάνε τώρα την διαφορά!
Δοκίμασε ΔΩΡΕΑΝ σε πάνω από 50 διαφορετικές οθόνες πληροφοριών

Πρόκειται για κάτι που αποφάσισε η διοργανώτρια αρχή «FIFA», η οποία εξαιτίας των πολύ  υψηλών θερμοκρασιών του καλοκαιριού στο Κατάρ αποφάσισε να μεταφέρει το τουρνουά το χειμώνα παρά το πρόγραμμα των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, έτσι ώστε να μειώσει την καταπόνηση των αθλητών που θα έπρεπε να αγωνιστούν σε θερμοκρασίες που ανάλογες δύσκολα βρίσκουν σε άλλες χώρες.

Οι επαγγελματίες για την αλλαγή ημερομηνίας

Δύσκολο διάστημα χαρακτηρίζεται το καλοκαίρι από ιδιοκτήτες και εργαζόμενους σε πρακτορεία ΟΠΑΠ. Μάλιστα, για όλους τους λάτρες του ποδοσφαίρου θεωρείται «εποχή ξηρασίας», αφού ελάχιστοι είναι οι επίσημοι αγώνες που διεξάγονται αυτή τη χρονική περίοδο.

Με την αναβαθμισμένη οθόνη  των Live Pro της Master Bet  προσφέρεις στους παικτες του πρακτορείου σου έγκυρα ζωντανά αποτελέσματα στα ελληνικά!

Εκτιμούν πως στερούνται ένα καλό εισπρακτικό διάστημα, δεδομένου πως την περίοδο που θα διοργανωθεί η αθλητική ατζέντα είναι πάντα πλήρης από πρωταθλήματα και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Επαγγελματίες του κλάδου στον Πύργο μίλησαν στην «Π» για το πόσο επηρεάζονται από την αλλαγή αυτή:

Δημήτρης Μουσταφέρης-Πρακτορείο

Πάτα εδώ για να έχεις στο κινητό σου  ΟΛΑ τα εκτός κουπονιού παιχνιδια που παίζονται στα πρακτορεία!

«Το Μουντιάλ είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει Δεκέμβριο, οπότε και θα σταματήσουν τα πρωταθλήματα ένα μήνα νωρίτερα και θα ξεκινήσουν πάλι ένα μήνα αργότερα. Τα Μουντιάλ έχουμε συνηθίσει να γίνονται καλοκαιρινούς μήνες, αλλά λόγω ότι φέτος είναι προγραμματισμένο να γίνει στο Κατάρ, ημερολογιακά θα πέσει τότε για να είναι και εκεί διαφορετική εποχή και οι θερμοκρασίες να είναι κατάλληλες ώστε να διεξαχθούν οι αγώνες. Τα πρακτορεία σίγουρα περίμεναν μία αυξημένη κίνηση που πάντα υπάρχει κατά τη διεξαγωγή του Μουντιάλ, αλλά θεωρώ ότι αυτή θα έρθει κανονικά την περίοδο διεξαγωγής της διοργάνωσης».

Νίκος Τεκερλέκης-Πρακτορείο

Μην ταλαιπωρείσαι άδικα για τα δεδομένα – πληροφορίες στο Πάμε στοίχημα στο πρακτορείο σου!

«Μας επηρεάζει σημαντικά, γιατί το καλοκαίρι θεωρείται μία νεκρή περίοδος για το στοίχημα και θα μπορούσε να μας βοηθήσει στο να υπάρχει μία άνοδος στο τζίρο μας και στη δουλειά. Τώρα μετατέθηκε για τα Χριστούγεννα, που ουσιαστικά αποτελεί το μέσο μιας ποδοσφαιρικής χρονιάς. Αυτό δεν είναι καλό για εμάς σίγουρα. Θα μπορούσε να είχε γίνει όπως κάθε χρόνο το καλοκαίρι και να βοηθηθούμε περισσότερο».

Τάκης Χριστακόπουλος-Πρακτορείο

Μπες στο app.masterbet.gr και θα τις βρίσκεις όλες στο κινητό σου Δωρεάν!

Εκτός κουπονιού, Φραγμένα, χωρίς Κωδικό, Live στα Ελληνικά , Αλλαγές αποδόσεων σε όλα, προγνωστικά για τους παίκτες σου!

«Σαφώς και υπάρχει μεγάλη διαφοροποίηση από τη διεξαγωγή του Μουντιάλ το χειμώνα. Ο κόσμος δεν έρχεται για να παίξει όπως θα έκανε σε περίπτωση που γινόταν τώρα. Το γεγονός απέχει αρκετούς μήνες ακόμα. Η κίνηση έχει μειωθεί αρκετά συγκριτικά με καλοκαίρια που υπήρχαν ανάλογες διοργανώσεις. Βέβαια και οι συγκυρίες της εποχής παίζουν σημαντικό ρόλο, αλλά σίγουρα στη δική μας τη δουλειά η διεξαγωγή του τόσο αργά δημιουργεί προβλήματα».

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “«Φτωχότερο» καλοκαίρι για τα πρακτορεία ΟΠΑΠ” στην πηγή:https://www.patrisnews.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ