Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Έρχεται το νέο «Πάμε Στοίχημα»

Έρχεται το νέο «Πάμε Στοίχημα»

από
Μόνο 3 λεπτά

Μέσα στις επόμενες μέρες θα δει το φως της δημοσιότητας και θα είναι διαθέσιμο στα Πρακτορεία ΟΠΑΠ το νέο, αναβαθμισμένο, κουπόνι του «Πάμε Στοίχημα»!

Ο χρόνος που επιλέχθηκε για να γίνει η ανανέωση του παιχνιδιού είναι αυτός της έναρξης όλων των δημοφιλών πρωταθλημάτων, που θα βρεθούν στη σέντρα στο τέλος αυτής της εβδομάδας.

Τα προσφερόμενα διαθέσιμα στοιχήματα αυξάνονται σημαντικά, όπως και τα αθλητικά γεγονότα για στοιχηματισμό. Στο παλαιό κουπόνι του «Πάμε Στοίχημα» με τους τριψήφιους κωδικούς μπορούσαν να χωρέσουν έως 999 γεγονότα, συμπεριλαμβανομένων και των ειδικών στοιχημάτων. Πλέον, στο ανανεωμένο κουπόνι τα διαθέσιμα γεγονότα μπορούν να φτάσουν μέχρι τις 4.999. κάτι που σημαίνει ότι το λαοφιλές παιχνίδι θα εμπλουτιστεί σε κορυφαίο βαθμό.

Σε πολλά παιχνίδια του «Πάμε Στοίχημα Ποδόσφαιρο», με το νέο δελτίο, θα προσφέρεται η δυνατότητα παιχνιδιού με χάντικαπ στους αγώνες ώστε να αυξάνεται η τιμή των χαμηλών φαβορί αν κι εφόσον αυτά σημειώσουν άνετες νίκες. Αντίστοιχα, καλοπληρωμένες θα είναι οι ισοπαλίες στο ένα γκολ, ενώ οι διπλές ευκαιρίες υπέρ των αουτσάιντερ θα μπορούν να προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια καθώς θα κερδίσουν και με ήττα στο γκολ.

Πλέον, γίνεται πολύ πιο εύκολο να σημειωθεί στο νέο δελτίο η επιλογή goal ή no goal, ενώ είναι εμπλουτισμένο και από τη δυνατότητα παιχνιδιού σε μεγαλύτερο εύρος under – over (1,5, 2,5, 3,5). Σχεδόν όλη η γκάμα των στοιχημάτων θα προσφέρεται και για παιχνίδι μόνο στο ένα από τα δύο ημίχρονα ή με ξεχωριστά στοιχήματα για γηπεδούχο και φιλοξενούμενο.

Όλα αυτά τα στοιχήματα, μέχρι σήμερα, παίζονται μόνο με τους σύνθετους κωδικούς, καθώς ανήκαν στα ειδικά στοιχήματα. Με τις δυνατότητες του νέου δελτίου αυτά τα ειδικά στοιχήματα, όπως και το παιχνίδι με τα κόρνερ ή ο στοιχηματισμός με χάντικαπ θα μπορέσει να διευρυνθεί σε περισσότερους αγώνες του προγράμματος. Τα κορυφαία πρωταθλήματα και τα ευρωπαϊκά Κύπελλα θα περάσουν σε άλλη παικτική διάσταση με το νέο κουπόνι.

Ακόμα μια καινοτομία που έχει το νέο δελτίο είναι ότι θα μπορεί ο παίκτης απευθείας να ποντάρει σε ευρώ, καθώς προστίθεται ακόμα μία μπάρα, εκτός αυτή με τους πολλαπλασιαστές του δελτίου, όπου θα μπορούν να παίζονται ποσά από 0,25 έως και 900 ευρώ σε ένα δελτίο. Η διαφορά της μπάρας με τους πολλαπλασιαστές είναι ότι το στοίχημα με ποσά λειτουργεί αθροιστικά και δέχεται να σημειωθούν μέχρι τρεις επιλογές.

Στα σεμινάρια ενημέρωσης της ΟΠΑΠ Α.Ε. που έγιναν στους Πράκτορες επικράτησε ικανοποίηση από τους επαγγελματίες του δικτύου, καθώς θεωρήθηκαν επιτυχημένα, κατατοπιστικά, και το νέο κουπόνι χαρακτηρίστηκε καλοσχεδιασμένο και φιλικό προς τον πελάτη. Η γενική αίσθηση των σεμιναρίων ήταν πολύ καλύτερη από εκείνη της αντίστοιχης προσπάθειας ενημέρωσης των πρακτόρων ΟΠΑΠ για το μέλλον του δικτύου και τους στόχους της εταιρείας που περισσότερο γέννησαν απορίες στους Πράκτορες. Αρνητικό και για τα δύο σεμινάρια ότι έτυχε να συμπέσουν στην περίοδο οικονομικών αναταραχών, στην εποχή των capital controls που γενικά αναστάτωσαν όλη την Ελλάδα.

Ως προς το αναβαθμισμένο κουπόνι του «Πάμε Στοίχημα»» η μοναδική αδυναμία του που επισήμαναν οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια Πράκτορες ΟΠΑΠ είναι ότι δεν μπορούν να σημειωθούν απευθείας πάνω στο δελτίο τα συστήματα με τα R Groups. Αυτά, υποχρεωτικά, πρέπει να παίζονται δια χειρός του πράκτορα στη μηχανή, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο σε χρονικές ζώνες που ξεκινά μεγάλος όγκος παιχνιδιών. Ίσως διορθωθεί και αυτό στο μέλλον, καθώς οι άνθρωποι του ΟΠΑΠ δείχνουν όρεξη για δουλειά και συνεχίζουν να προσπαθούν για τη βελτίωση των υπηρεσιών και των προϊόντων τους.

Διαβάστε το άρθρο “Έρχεται το νέο «Πάμε Στοίχημα»” στην πηγή “1-2-Χ”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ