Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Ένα- ένα βάζουν «λουκέτο» τα πρακτορεία ΟΠΑΠ και στις Σέρρες

Ένα- ένα βάζουν «λουκέτο» τα πρακτορεία ΟΠΑΠ και στις Σέρρες

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Σε οικονομικό αδιέξοδο και κατ’ επέκταση σε «λουκέτο» οδηγούνται όλο και περισσότερα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, προκαλώντας θλίψη και αγωνία στον κλάδο.

Σήμερα, ο κ. Νίκος Βασιλειάδης, που διατηρεί πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Παλαιοκώμη από το 1988, ανακοίνωσε το κλείσιμο της επιχείρησής του μετά από 33 ολόκληρα χρόνια.

Οι καλές εποχές για τα πρακτορεία πέρασαν ανεπιστρεπτί και τα μικρομεσαία πρακτορεία όπως το δικό του, δεν μπορούν πλέον να «επιβιώσουν». Οι προμήθειες «έπεσαν» κατακόρυφα και ένα μεγάλο μέρος των πελατών στράφηκε στο διαδίκτυο και στον ηλεκτρονικό τζόγο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βασιλειάδης ανέφερε:
«Καλημέρα από το τυχερό πρακτορείο!

Τελευταία φορά που το λέω αφού σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα στην δουλειά!

Ένα επάγγελμα που ξεκίνησε το 1988 από τον πατέρα μου και πέρασε σε μένα το 2009 με την συνταξιοδότηση του.

Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι οι εποχές άλλαξαν για να φτάσουμε στο σήμερα και να οδηγηθώ στην απόφαση να κλείσω το πρακτορείο μετά από 33 χρόνια.

Θέλω να πω πολλά για τους λόγους αυτής της απόφασης, πολλοι συνάδελφοι μου που διαβάζουν αυτά τα λόγια μου με καταλαβαίνουν απόλυτα γιατί δυστυχώς είναι πολύ εκείνη που βρίσκονται στην ίδια θέση.

Έχεις πρακτορείο?

Kάθε ήμερα  σου παίρνουν περισσότερους  πελάτες για το ίντερνετ!

Άλλωστε τώρα στο αντίο μου δεν θέλω να φανώ αχάριστος απέναντι στην εταιρία που πρόσφερα και μου πρόσφερε τόσα πολλά.

Αλλά όπως είπα οι εποχές άλλαξαν η είσοδος του διαδικτύου στην δουλειά μας η αλλαγή στον υπολογισμό της προμήθειας, οι συνεχόμενες απαιτήσεις της εταιρείας προς τους πράκτορες ήταν από τους βασικούς λόγους της απόφασής μου, αλλά δεν ήταν μόνο αυτοί!

Επειδή έχω μάθει να λειτουργώ με το συναίσθημα ερχετε η στιγμή που συνειδητοποιείς ότι πλέον ότι είχε να σου δώσει αυτό το επάγγελμα σου το δώσε και όταν αισθάνεσαι ότι αυτό που κάνεις πλέον δεν έχει προοπτική πολύ απλά σαν κύριος σηκώνεσαι και φεύγεις και λες και ένα ευχαριστώ (όσο και θυμωμένος μερικές φορές μπορεί να αισθάνεσαι) για όλα αυτά που σου πρόσφερε.

Ήρθε  το Master Bet app  που θα το κάνει  το πρακτορείο σου  Ψηφιακό!

Στο αντίο μου παίρνω μόνο τα καλά που μου άφησε και μέσα στα καλά είναι οι πελάτες μου που τόσα χρόνια με στήριξαν εμένα και την οικογένειά μου και αποτελούσαν ένα βασικό μέρος της καθημερινότητας μου

Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου είναι το λιγότερο που μπορώ να δώσω σήμερα σε αυτήν την ιδιαίτερη μέρα για μένα!
Αφήνω μια μεγάλη οικογένειά την οικογένειά των πρακτόρων και με αυτό των τρόπο θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου για τα λόγια αγάπης και στήριξης μόλις ανακοίνωσα την αποχώρηση μου!

Εγκατέστησε από εδώ το Master Bet app στο κινητό σου και βρες τα πρώτα Ψηφιακά Πρακτορεία

Η ζωή δεν ήταν ποτέ εύκολη αλλιώς τι νόημα θα είχε είναι δυστυχώς και γρήγορη και δεν χωράν πολύ συναισθηματισμοί!
Δεν λέμε ποτέ αντίο αλλά στο επανιδείν.
Σας ευχαριστώ για όλα».

ARVE Error: Invalid URL https://praktores.com/wp-content/uploads/2021/11/Αποτελέσματα-Master-Bet-app-1.mp4 in mp4

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Σέρρες: Ένα- ένα βάζουν «λουκέτο» τα πρακτορεία ΟΠΑΠ και στις Σέρρες ” : στην πηγή:https://serraikanea.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ