Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΕΕΕΠ Ελληνοκυπριακή συνεργασία για τα Τυχερά Παιχνίδια

Ελληνοκυπριακή συνεργασία για τα Τυχερά Παιχνίδια

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψε η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) με την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (ΕΑΣ) Κύπρου, στο πλαίσιο ενδυνάμωσης του εποπτικού και ελεγκτικού της έργου, της προστασίας των παικτών και του κοινωνικού συνόλου και την ανάπτυξη των συνεργασιών σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας πραγματοποιήθηκε κατά τη συνάντηση του Προέδρου της ΕΕΕΠ, κ. Δημητρίου Ντζανάτου, με την Πρόεδρο της ΕΑΣ, κ.  Ιωάννας Φιάκκου στην Αθήνα. 

Με την οθόνη των Live Pro της Master Bet  προσφέρεις στους παίκτες του πρακτορείου σου έγκυρα ζωντανά αποτελέσματα και ΧΩΡΙΣ προβλήματα και ελλείψεις !

Συγκεκριμένα, οι δυο εποπτικές αρχές συμφώνησαν να συνεργάζονται και να ανταλλάσσουν πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την άσκηση των κατά νόμο αρμοδιοτήτων και ευθυνών τους και με στόχο την ενίσχυση και διευκόλυνση της αποτελεσματικότητας της εποπτείας και του ελέγχου που ασκούν στο πεδίο ευθύνης τους.

Η ΕΕΕΠ και η ΕΑΣ μπορούν επίσης να συνεργάζονται με σκοπό τη διοργάνωση κοινών δράσεων όσον αφορά σε δραστηριότητες επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, την προώθηση τεχνικής γνώσης και συναφών καινοτομιών, τη διασφάλιση ενός ασφαλούς και νόμιμου περιβάλλοντος διοργάνωσης και διεξαγωγής των τυχερών παιγνίων, καθώς και την προστασία των παικτών από τους κινδύνους που ενέχει η ενασχόληση με τα τυχερά παίγνια.

Ο Πρόεδρος της ΕΕΕΠ, κ. Δημήτρης Ντζανάτος, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με μεγάλη χαρά εγκαινιάζουμε τη νέα συνεργασία μας με την ΕΑΣ και χαιρόμαστε που θα μας δοθεί η ευκαιρία για συνεργασία και επίλυση κοινών προβλημάτων, στόχων και ανταλλαγή τεχνογνωσίας στον τομέα των τυχερών παιγνίων. Η ανταλλαγή ιδεών και απόψεων διαχρονικά συμβάλλει στην εμπέδωση των σχέσεων φιλίας και την καλύτερη κατανόηση των ζητημάτων που αφορούν στην εποπτεία και τη ρύθμιση».

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος της ΕΑΣ, κ. Ιωάννα Φιάκκου, υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ότι «το Μνημόνιο Συνεργασίας αποσκοπεί στην περαιτέρω εμβάθυνση της συνεργασίας μας με την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων. Με αυτόν τον τρόπο θα ενισχύσουμε και θα διασφαλίσουμε την αποτελεσματικότητα και του ελέγχου που ασκούν οι δύο αρμόδιες Αρχές».  

Το Μνημόνιο Συνεργασίας αποτελεί μέρος των στρατηγικών αξόνων της ΕΕΕΠ για την περίοδο 2023-2027,  στο πλαίσιο της διαρκούς ανάπτυξης της εξωστρέφειάς της, της ενίσχυσης της διαφάνειας και της συλλογικότητας στη λειτουργία της.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Ελληνοκυπριακή συνεργασία για τα Τυχερά Παιχνίδια” στην πηγή:Reporter.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ