Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ SOS από τους πράκτορες του ΟΠΑΠ – Τι λέει στον Ε.Τ ο πρόεδρός τους

SOS από τους πράκτορες του ΟΠΑΠ – Τι λέει στον Ε.Τ ο πρόεδρός τους

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Σε απόγνωση είναι οι πράκτορες του ΟΠΑΠ, που έχουν υποστεί τεράστια ζημιά από την πανδημία και εκπέμπουν… SOS.

Oπως τόνισε στον «Ε.Τ.» ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πρακτόρων ΟΠΑΠ (ΠΟΕΠΠΠ) Γεώργιος Πουλημάς, υπάρχουν μέλη της που δεν έχει καταστεί δυνατό να λάβουν κανενός είδους αποζημίωση, ούτε καν την επιστρεπτέα προκαταβολή, και αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.

Άλλαξε πράγματα όσο ακόμα έχεις παίκτες στο πρακτορείο σου!
Χρησιμοποίησε τον ίντερνετ για να βοηθήσεις τις πωλήσεις σου
Δες πως θα το κάνεις εδώ

«Τα πρακτορεία είναι κλειστά 2,5 μήνες από τον περασμένο Μάρτιο και άλλους 3,5 μήνες τώρα.

Ανοιξαν σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας με τους γνωστούς περιορισμούς, αλλά μένουν κλειστά αυτά στα μεγάλα αστικά κέντρα. Υπάρχουν μέλη της Ομοσπονδίας που αναγκάστηκαν να κάνουν άλλες δουλειές για να επιβιώσουν». Τα λόγια του κ. Πουλημά είναι χαρακτηριστικά.

«Για την επιστρεπτέα προκαταβολή 5, από τις περίπου 3.500 αιτήσεις που έγιναν, οι 934 δεν προχώρησαν», συνεχίζει, υπογραμμίζοντας ότι δημιουργούνται προβλήματα με το ηλεκτρονικό σύστημα, λόγω των επιπλέον δραστηριοτήτων στα πρακτορεία (όπως η πληρωμή λογαριασμών) με αποτέλεσμα να μην αποζημιώνονται οι πράκτορες.

Η κατάσταση του μεγάλου μέρους των πρακτόρων λόγω του COVID-19 είναι δραματική, αφού πρόκειται για καταστήματα τα οποία δεν μπορούν να λειτουργήσουν με κανέναν άλλο τρόπο (take away κ.λπ.) ούτε και διαδικτυακά.

Υπάρχει τρόπος να γεμίσουν τα πρακτορεία με παίκτες πάλι……
Αν έχεις πρακτορείο δες εδώ τον τρόπο τώρα ….

Το διαδικτυακό στοίχημα δεν έχει σχέση με τους πράκτορες.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τα υπουργεία Οικονομικών και Ανάπτυξης, διαπιστώνει από την πλευρά τους διάθεση να βοηθήσουν, αλλά ζητά να σκύψουν πάνω στο τεράστιο πρόβλημα χιλιάδων οικογενειών με μεγαλύτερη ευαισθησία.

Οι πράκτορες ζητούν να ανοίξουν τα καταστήματά τους όπως ανοίγει το υπόλοιπο λιανεμπόριο.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “ SOS από τους πράκτορες του ΟΠΑΠ – Τι λέει στον Ε.Τ ο πρόεδρός τους” : στην πηγή:https://www.multi-news.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ