Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Golden Race: Έρχεται στην Κύπρο

Golden Race: Έρχεται στην Κύπρο

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 4 λεπτά

Ο Martin Wachter γεννήθηκε στην Αυστρία και αρχίσε να εργάζεται στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών το 2003. Το 2006 ίδρυσε την εταιρεία Golden Race με το όνειρο να δημιουργήσει ιστορία. Ένα όνειρο το οποίο έκανε πραγματικότητα, καθώς σήμερα η εταιρεία του παρέχει εικονικές αθλητικές και στοιχηματικές λύσεις σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο ίδιος που ζει πλέον στην Κύπρο και που αυτή την περιόδο ετοιμάζει την κάθοδο της εταιρείας του στο νησί μας, μας μιλά για την επιχείρησή του και δηλώνει για τη φιλοσοφία που ακολουθεί: «είναι σημαντικό να συνεργάζομαι με τους ανθρώπους ως φίλος και όχι ως αφεντικό. Να είμαστε σαν οικογένεια και να είμαι κοντά στους πελάτες μου. Όπως είπε ο Αϊνστάιν: Προσπάθησε να μην γίνεις άνθρωπος της επιτυχίας, αλλά να γίνεις άνθρωπος της αξίας».

Ετοιμάζεστε για την κάθοδο της εταιρείας σας, Golden Race, στην Κύπρο. Πείτε μας περισσότερα για το προφίλ της εταιρείας, τις υπηρεσίες που προσφέρει και σε ποιες άλλες περιοχές του κόσμου δραστηριοποιείται.
Η Golden Race είναι μια κορυφαία και βραβευμένη εταιρεία, που παρέχει εικονικές αθλητικές και στοιχηματικές επιλογές σε πρακτορεία στοιχημάτων και διαδικτυακών στοιχημάτων. Σήμερα, περισσότερα από 50.000 καταστήματα λειτουργούν με το λογισμικό της Golden Race και περισσότεροι από 400 ιστότοποι τροφοδοτούνται από τις διαδικτυακές λύσεις της εταιρείας.

Επεξεργαζόμαστε περισσότερα από 15 εκατομμύρια δελτία την ημέρα σε αρκετές αγορές όπως η Μάλτα, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιταλία και η Κολομβία και έχουμε πρόσφατα πιστοποιηθεί για να λειτουργήσουμε στη Λιθουανία, τη Νότια Αφρική και την Ισπανία. Η προσφορά περιεχομένου μας περιλαμβάνει 3D ποδοσφαιρική δράση, τρισδιάστατες ιπποδρομίες, πραγματικές μάχες, μπάσκετ HD 3×3, πολυάριθμους προ-ηχογραφημένους αγώνες βίντεο και παιχνίδια αριθμών.

Το εικονικό ποδόσφαιρο της Golden Race είναι το εικονικό άθλημα που παίζεται περισσότερο και η πιο αυθεντική προσομοίωση 3D ποδοσφαίρου στην αγορά. Επιφέρει τα κορυφαία έσοδα της βιομηχανίας, με τον αριθμό στοιχημάτων να ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια σε καθημερινή βάση.

Μην μένεις πίσω στις εξελίξεις .
Κάνε το πρακτορείο σου διαφορετικό και ανταγωνιστικότερο
Δες εδώ ΔΩΡΕΑΝ πως θα το κάνεις

Η τελευταία έκδοση του λογισμικού μας προσφέρει περισσότερες από 40 αγορές για έως και 20 πρωταθλήματα και τουρνουά ποδοσφαίρου. Η Golden Race ενημερώνει τα πρωταθλήματά της ταχύτερα από οποιονδήποτε άλλο πάροχο στην αγορά, χάρη στο κορυφαίο σύστημα ζωντανής αναμετάδοσης της. Με την τελευταία εξελιγμένη εσωτερική τεχνολογία και τις πιο ρεαλιστικές αποδόσεις, η Golden Race έχει δημιουργήσει ένα σημαντικό προηγούμενο στη βιομηχανία εικονικών παιχνιδιών, καθιστώντας το εικονικό ποδόσφαιρο όσο πιο ρεαλιστικό γίνεται, ένα πραγματικό αθλητικό βιβλίο με εικονικό αποτέλεσμα.

Είστε ένα άτομο γνωστό στον τομέα σας παγκοσμίως. Ποιοι είναι οι λόγοι που σας έκαναν να αποφασίσετε να επενδύσετε στο νησί μας;
Από τότε που ήρθα εδώ για πρώτη φορά, το 2007, μου άρεσε το νησί και οι άνθρωποι του. Έγινα κάτοικος Κύπρου πριν από μερικά χρόνια και ζω εδώ από τότε. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι εδώ θέλουν να στοιχηματίζουν και ότι το στοίχημα θα μπορούσε να είναι ένας πόλος έλξης για όσους έρχονται να επισκεφθούν το νησί, ειδικά για άτομα από το Ηνωμένο Βασίλειο, για παράδειγμα, που λατρεύουν αυτού του είδους τα παιχνίδια.

Ποιο θα λέγατε ότι είναι το συνολικό κόστος της επένδυσής σας;
Δεν γνωρίζουμε ακόμη το ακριβές συνολικό κόστος της επένδυσης, όμως θα επενδυθούν εκατομμύρια. Θέλουμε να επενδύσουμε στη χώρα για να προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση και να έχουμε όλα τα απαραίτητα εδώ, όχι στο εξωτερικό. Και επίσης θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι τα χρήματα που δημιουργούνται από αυτή την επιχείρηση παραμένουν κυρίως στη χώρα. Όπως για παράδειγμα το άνοιγμα ενός νέου μοντέλου πρακτορείων σε όλες τις πόλεις που θα φέρουν και πολλές θέσεις εργασίας.

Θα μπορούσε η Κύπρος να καταστεί μελλοντικός περιφερειακός κόμβος για εταιρείες που παρέχουν διάφορα είδη στοιχηματικών επιλογών;
Εάν γίνουν ορισμένες προσαρμογές, η Κύπρος θα μπορούσε να γίνει ένας περιφερειακός κόμβος, όπως η Μάλτα, για παράδειγμα. Προορισμός ο οποίος είναι γνωστός διεθνώς για παγκόσμιες εταιρείες στοιχημάτων. Η Κύπρος έχει ό, τι χρειάζεται και το μεγαλύτερο προτέρημά της είναι η γεωγραφική της θέση, που είναι σταυροδρόμι τριών ηπείρων.

Σήμερα όλα γίνονται από το κινητό τηλέφωνο.
Βάλε και το δικό σου το πρακτορείο στα κινητά χιλιάδων παικτών!
Δοκίμασε ΔΩΡΕΑΝ

Ποια είναι τα πλάνα σας όσον αφορά τη δραστηριοποίησή σας στην Κύπρο;
Θέλουμε να είμαστε η μόνη εταιρεία στον τομέα μας που θα ιδρύσει και θα διατηρήσει τα πάντα στη χώρα, ξεκινώντας από τον ιδιοκτήτη που ζει στην Κύπρο, μέχρι και το προσωπικό το οποίο θα προσληφθεί από την Κύπρο για να υποστηρίξει την επιχείρηση. Πολλές εταιρείες συνηθίζουν να δουλέυουν με υποστήριξη από το εξωτερικό για εξοικονόμηση κόστους. Θέλουμε να είμαστε διαφορετικοί, λειτουργώντας τα πάντα στην Κύπρο, με παρουσία σε κάθε πόλη και παρέχοντας τη γρηγορότερη και καλύτερη δυνατή υποστήριξη στους πελάτες μας. Θέλουμε να γίνουμε ηγέτης της αγοράς, όπως είμαστε στις περισσότερες από τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Θα προσαρμόσουμε επίσης τα παιχνίδια μας στους Κύπριους, γιατί κάθε χώρα έχει διαφορετικές προτιμήσεις στα τυχερά παιχνίδια.

Η πανδημία ευνόησε τον κόσμο και τις επιχειρήσεις του διαδικτύου. Ισχύει αυτό και για τα virtual στοιχηματικά παιχνίδια;
Ναι, αναμφίβολα η πανδημία και το lockdown δημιούργησαν ένα δύσκολο περιβάλλον για τη βιομηχανία μας, ειδικά όσον αφορά το λιανικό εμπόριο. Το online κομμάτι όμως μπορούσε να συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά και μάλιστα μεγαλώσαμε σε αυτό το τομέα. Για παράδειγμα, τον Μάρτιο, όταν ξεκίνησαν όλα αυτά, παρατηρήσαμε μια αύξηση της τάξης του 74% στις πωλήσεις των δελτίων Golden Race online.

Η κατάσταση που βιώνουμε απέδειξε ότι τα εικονικά αθλήματα μπορούν να είναι το τέλειο συμπληρωματικό για όσους αγαπούν τα πραγματικά αθλήματα και μπορεί ακόμα και να τα αντικαταστήσουν όταν δεν είναι εφικτή η πραγματοποιήση καθόλου αθλημάτων, όπως είδαμε να συμβαίνει και κατά τη διάρκεια του lockdown.

Τα εικονικά αθλήματα είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο, το οποίο μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις στοιχημάτων να εξασφαλίσουν περισσότερα σταθερά έσοδα, ειδικά για την κάλυψη του κόστους και τη διάσωση της χρονιάς όταν τα αληθινά αθλήματα δεν είναι διαθέσιμα.

Μην μένεις πίσω στις εξελίξεις .
Βαλε το πρακτορείο σου στο ίντερνετ!

Η πανδημία μας έδειξε ότι τα Virtual Sports είναι μια επιλογή για να επιβιώσουν οι εταιρείες στοιχημάτων. Δεν πρέπει εξάλλου ποτέ να ξεχνάμε ότι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι μια βιομηχανία που απασχολεί άτομα από τη κάθε χώρα. Το στοίχημα έχει εκατοντάδες υπαλλήλους και στην Κύπρο και αν δεν υπάρχουν πραγματικές αθλητικές εκδηλώσεις για να στοιχηματίσει το κοινό και τα πρακτορεία στοιχημάτων είναι κλειστά, τότε οι υπάλληλοι αυτών των οργανισμών μένουν χωρίς δουλειά. Τα Virtual Sports είναι πηγή εσόδων και επιβίωσης.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Golden Race: Έρχεται στην Κύπρο ” : στην πηγή:https://www.reporter.com.cy/inbusiness/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ