Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Άνοιγμα των πρακτορείων ΟΠΑΠ εισηγείται η κυβέρνηση (video)

Άνοιγμα των πρακτορείων ΟΠΑΠ εισηγείται η κυβέρνηση (video)

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Tην εισήγηση του Υπουργείου Ανάπτυξης για άνοιγμα των Πρακτορείων ΟΠΑΠ έχει στα χέρια της η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων που συνεδριάζει σήμερα – Τι είπαν Παπαθανάσης και Εξαδάκτυλος.

Πρόταση για άνοιγμα των πρακτορείων ΟΠΑΠ σε όλη την χώρα εισηγείται προς την Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων το Υπουργείο Ανάπτυξης σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Νίκο Παπαθανάση.

Σύμφωνα με όσα είπε μιλώντας στο Open πριν την συνεδρίαση της Επιτροπής (συνεδριάζει στις 10.00) ο κ.Παπαθανάσης το Υπουργείο θα ζητήσει στην παρούσα φάση μόνο αυτό το άνοιγμα και όχι για άλλους κλάδους.

 Νέο εργαλείο  επαναφέρει τους παίκτες στα πρακτορεία! 

Σύντομα σε επιλεγμένα πρακτορεία …….

«Πρόκειται για 3.500 πρακτορεία ΟΠΑΠ σε όλη την χώρα με 13.000 εργαζόμενους και τους λαχειοπώλες» είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας παράλληλα στην «Ωρα Ελλάδος» κι ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, που είναι μέλος της επιτροπής, άφησε να εννοηθεί ότι θα γίνει δεκτή η εισήγηση της κυβέρνησης, καθώς «προχωράμε με μικρά βήματα, ανοίγοντας σιγά σιγά δραστηριότητες», προσθέτοντας ότι «πηγαίνουμε καλά (σ.σ.: στα κρούσματα κορονοϊού), άρα θα ανοίξουμε δραστηριότητες».

Εξάλλου, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να πάμε σε μεγάλο άνοιγμα από Δευτέρα 25 Ιανουαρίου και παρέπεμψε για περισσότερα στην επόμενη συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων την 29η Ιανουαρίου.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Άρση μέτρων: Άνοιγμα των πρακτορείων ΟΠΑΠ εισηγείται η κυβέρνηση” : στην πηγή:https://www.ieidiseis.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ