Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Αλλαγές με νέες συνήθειες και νέες μεθόδους στα πρακτορεία !

Αλλαγές με νέες συνήθειες και νέες μεθόδους στα πρακτορεία !

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Το στοίχημα ήταν πάντα η κινητήριος δύναμη για τα πρακτορεία.
Όταν υπήρχε καλό κουπόνι τα πρακτορεία όχι μόνο γέμιζαν, αλλά έκαναν και καλύτερα ταμεία στα υπόλοιπα αριθμολαχεία .

Τα τελευταία χρόνια τα πράγματα άλλαξαν ριζικά όμως!
Ειδικά με την διετή κρίση του covid -19 αλλά και μετά την επίσημη αδειοδότηση των εταιριών που προσφέρουν στοιχηματισμό στο ίντερνετ, το παιχνίδια στον αθλητικό στοιχηματισμό στα πρακτορεία περνά την μεγαλύτερη κρίση του.
Το λογικό είναι πως τα πράγματα μετά τον covd-19 θα εξομαλυνθούν σε ένα βαθμό, ωστόσο  κάποιες αλλαγές που έχουν συμβεί εξαιτίας του ήρθαν για να μείνουν.
Οι συνήθειες των παικτών έχουν αλλάξει και πολλοί παίκτες παίζουν απευθείας από το κινητό τους  ξεχνόντας σιγά σιγά το πρακτορείο τους.
Οι πράκτορες πρέπει άμεσα να αλλάξουν και αυτοί τις συνήθειες τους στην καθημερινή λειτουργία τους, προκειμένου από την μια να καλύψουν τις νέες ανάγκες των πελατών τους, που φεύγουν για το ίντερνετ και απο την άλλη να τους δείχνουν πως το παιχνίδι σε ένα πρακτορείο είναι πιο έξυπνο για τον παίκτη!

Στο πρακτορείο το παιχνίδι δεν είναι man to man με την εταιρία στοιχηματισμού αλλά ομαδικό στην ουσία γιατί εκτός από την βοήθεια του πράκτορα και των εφαρμογών που αυτός διαθέτει στου πελάτες τους ο παίκτης έχει και την βοήθεια των υπόλοιπων παικτών που ανταλλάσσοντας πληροφορίες και απόψεις κάνουν το παιχνίδι εξυπνότερο και αποτελεσματικότερο.

Αυτό όμως πρέπει ο πράκτορας να το συντηρεί και να επικοινωνεί καθημερινά στους πελάτες του εντός του πρακτορείου του.

Και φυσικά πρέπει να το επικοινωνήσει και έκτος πρακτορείου ώστε να προσελκύσει νέους πελάτες και να συγκρατήσει την φυγή των υπαρχόντων παικτών στο ανταγωνιστικό διαδίκτυο.

Σήμερα για τον πράκτορα δεν είναι δύσκολο να κάνει κάτι τέτοιο μιας και υπάρχει η εξειδικευμένη  εφαρμογή που όχι μόνο τον βοηθά στην επικοινωνία, του φέρνει νέους πελάτες στο πρακτορείο του αλλά τους “κλειδώνει” με αυτό, δημιουργώντας το δικό του club πελατών !
Για να τα βρει ένας πράκτορας όλα αυτά, αρκεί να δοκιμάσει την νέα εφαρμογή για τα κινητά τηλέφωνα  Master Bet app καθώς και τις +50 οθόνες πληροφοριών που ζωντανεύουν και κάνουν πιο ενδιhttp://masterbet.info/masterbet-app/αφέρον το παιχνίδι στο πρακτορείο.

Στο http://masternet.info ένας πράκτορας μπορεί να τα δοκιμάσει όλα αυτά ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς υποχρέωση για 15 ήμερες συμπληρώνοντας απλά την εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Μάλιστα μπορεί να δημιουργήσει Δωρεάν και το δικό του Ψηφιακό Πρακτορείο αν συμπληρώσει τα στοιχεία του πρακτορείου του στην φόρμα : https://bit.ly/3oyL3GE

Τέλος την εφαρμογή Master Bet app  μπορεί να την “εγκαταστήσει” πολύ εύκολα ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Επισκέπτεται με το κινητό του  το  https://app.masterbet.gr/ ( ανοίγει με chrome για Android ή safari για iPhone)
Περισσότερες οδηγίες “εγκατάστασης” θα βρείτε εδώ: https://bit.ly/3kKPb58

Η εποχή άλλαξε και οι πράκτορες μπορούν να κερδίσουν το χαμένο έδαφος στον στοιχημάτισα αρκεί να εντάξουν νέες καθημερινές συνήθειες!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ