Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠ Ακούστε Το ραδιόφωνο του Πράκτορα

Ακούστε Το ραδιόφωνο του Πράκτορα

από
Μόνο 2 λεπτά

 Το www.praktores.com προσηλωμένο σταθερά στις αρχές του άλλα και στους στόχους του εξελίσσεται καθημερινά έτσι ώστε να μπορεί να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερες υπηρεσίες στα μέλη του αλλά και στους αναγνώστες του.

  Εδώ και αρκετό καιρό η  ομάδας διαχείρισης του www.praktores .com δουλεύει ασταμάτητα για την αναβάθμιση της Πύλης.

LOGO-BALL-RADIO

   Σήμερα μπορεί να ανακοινώσει και να προτείνει στα μέλη του αλλά και στους αναγνώστες του μια υπηρεσία του που δεν είναι άλλη από το ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ του ΠΡΑΚΤΟΡΑ.

  Το praktores .com Radio  μετά από οκτώ μήνες συνεχούς λειτουργίας σήμερα είναι πια «ώριμο» για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα Πρακτορεία.

  Το praktores .com Radio είναι σήμερα ένα εργαλείο που με την στοχευμένα και ειδικά επεξεργασμένη μουσική που αναπαράγει δημιουργεί ένα ποιο ευχάριστο περιβάλλον στο πρακτορείο.

 Ταυτόχρονα μεταδίδει πληροφορίες για τις κληρώσεις των παιχνιδιών της ΟΠΑΠ (υπενθυμίσεις απώτερου χρόνους στοιχηματίσου για τα παιχνίδια  καθώς επίσης και τα τζακ πότ αυτών).

  Έρευνα που έκανε το praktores.com απέδειξε πως πρακτορείο στο οποίο ακούγονταν το praktores.com Radio  είχε αυξημένες πωλήσεις σε παιχνίδια τα οποία παρουσιάζουν πτώση γενικότερα (ΤΖΟΚΕΡ , ΛΟΤΤΟ , ΛΑΧΕΙΑ κτλ)

Η ομάδα διαχείρισης του www.praktores.com προτείνει στους αναγνώστες και μέλη του να δοκιμάσουν το ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ του ΠΡΑΚΤΟΡΑ  και να μετρήσουν τα αποτελέσματα μόνοι τους περιμένοντας τις χρήσιμες παρατήσεις τους (στο  [email protected]) για την αναβάθμιση του.

   ΚΑΝΤΕ κλικ στο Live Radio τώρα λοιπόν και ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΑΚΡΟΑΣΗ

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ