Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ Αυτή είναι η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τους πράκτορες του ΟΠΑΠ

Αυτή είναι η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τους πράκτορες του ΟΠΑΠ

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Η Ένωση Πρακτόρων ανακοίνωσε επίσημα ποιές είναι οι οικονομικές διευκολύνσεις που θα έχουν για να βάλουν PAOK TV

Στην ανακοίνωση αναφέρεται το κόστος της σύνδεσης αλλά και τι θα γίνει με όσους είχαν ήδη βάλει το… οικιακό PAOK TV. Και λύνοντας μια παρεξήγηση η συμφωνία έγινε με την Ένωση Πρακτόρων και όχι με τον ΟΠΑΠ.

Αναλυτικά:

Tο Σωματείο μας μετά από επικοινωνία με τον Δ/ντη πωλήσεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Μπαχτσεβάνο Λάζαρο, έλαβε προσφορά για ετήσια συνδρομή (Season 2019/20) στην PAOKTV:

1. Για όλα τα πρακτορεία

2. 124€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ)

3. Τιμολόγιο

4. Ειδική τηλεφωνική γραμμή (2310 95 40 99)

5. Ξεχωριστή κατηγορία στην επίσημη ιστοσελίδα του PAOK TV για τα συμβεβλημένα πρακτορεία (για όσους το επιθυμούν)

6. Παροχή Τεχνικής Υποστήριξης από το αντίστοιχο Τμήμα του PAOK TV

7. Ειδικό σήμα για την είσοδο του πρακτορείου.

Όσα πρακτορεία ΟΠΑΠ έχουν πληρώσει ήδη την επαγγελματική συνδρομή των 200€ θα υπάρξει σχετική επικοινωνία και μέριμνα (αυτό θα γίνει μετά την 1/11/2019).

Θα υπάρχει λύση και για όσους έχουν κάνει συνδέσεις των 69,99€.  (ειδικά για όσους έχουν κάνει σύνδεση σε διαφορετικό όνομα από το όνομα στο οποίο θα εκδοθεί το τιμολόγιο, πρέπει να έχουν το καταθετήριο τραπέζης με τον «κωδικό αναφοράς»).

Σημείωση: Τα 124€  με τιμολόγιο είναι φθηνότερη λύση από κάθε άλλη άνευ παραστατικού διότι είναι έξοδο που επιφέρει μείωση στις φορολογικές-ασφαλιστικές εισφορές .

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Αυτή είναι η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τους πράκτορες του ΟΠΑΠ ” : στην πηγή:http://www.metrosport.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ