Αρχική Uncategorized Αδειοδοτημένος πάροχος… «φέσωσε» την αγορά με πάνω από 1,8 εκατ. ευρώ!!!

Αδειοδοτημένος πάροχος… «φέσωσε» την αγορά με πάνω από 1,8 εκατ. ευρώ!!!

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

H στοιχηματική εταιρεία Interwetten που της έχει χορηγηθεί άδεια από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων και δραστηριοποιείται στην χώρα μας, έχει «φεσώσει» τηλεοπτικούς σταθμούς, sites αλλά και την Ποδοσφαιρική Super League, της οποίας ήταν χορηγός, με ποσό που ξεπερνά τα 1,8 εκατ. ευρώ.

Η αγορά είναι ανάστατη και επιχειρεί να βρει λύση με την εν λόγω εταιρεία και εκπροσώπους της, οι οποίοι για την ώρα παραμένουν άφαντοι και ρίχνουν όλο το βάρος στον προηγούμενο εκπρόσωπο της εταιρείας (τον οποίο οι ίδιο είχαν ορίσει…).

Βρες εδώ το  Ψηφιακό Κουπόνι των  Πρακτορείων να πάντα ενημερωμένο και στο κινητό σου!

Έχεις πρακτορείο?
Ακόμα να δοκιμάσεις την εφαρμογή του πράκτορα στο κινητό σου? 

Η υπόθεση έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες με θύματα «ηχηρά» ονόματα της ελληνικής αγοράς, ωστόσο ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση για τον τρόπο που θα αποδοθούν τα χρήματα που οφείλονται από τη διαφήμιση της εταιρείας.

Προς το παρόν υπάρχει ενημέρωση στην ΕΕΕΠ, για το «φέσι» που δημιουργήθηκε, αφού κάποιοι πρώην πελάτες της εν λόγω εταιρείας, της έδειξαν εμπιστοσύνη, λόγω του γεγονότος ότι οι νόμιμοι πάροχοι είναι συγκεκριμένοι και λειτουργούν σε νόμιμο – προστατευμένο περιβάλλον.

To Ψηφιακό Κουπόνι Πρακτορείου είναι στο κινητό των πελατών σου δουλεύει μόνο για το συμφέρον το πράκτορα!
Είναι απλό, είναι πάντα ενημερωμένο και δημιουργήθηκε για να κρατάει τους παίκτες στα 👍 πρακτορεία και όχι να τους 👎σερβίρει στο ίντερνετ !


Δες το εδώ: 👉 https://app.masterbet.gr/games/stoixima/upcoming-matches


Η Master Bet βοηθά τα πρακτορεία να αυξήσουν τους πελάτες τους .
Ρώτησε μας εδώ: 👉 https://bit.ly/3oTPBaP

Η ανησυχία στην αγορά αυξάνεται καθώς υπάρχουν έντονες φήμες ότι η συγκεκριμένη εταιρεία μπορεί να φύγει από την Ελλάδα άρον άρον και να μην πληρώσει τα χρέη της…

Τι θα γίνει όμως με τους παίκτες που ακόμη την εμπιστεύονται;

Μήπως και αυτοί θα χάσουν τα χρήματα τους; Τι θα συμβεί σε περίπτωση που οι θιγόμενοι κερδίσουν πάγωμα των τραπεζικών λογαριασμών της εταιρείας έως ότου διευθετηθούν τα χρέη της;

Μπες με το κινητό σου στο app.masterbet.gr  και θα δεις!

Οι θιγόμενοι εξετάζουν ακόμα και το ενδεχόμενο ενιαίας «κίνησης» κατά του παρόχου προκειμένου να διεκδικήσουν τα χρήματά τους αλλά και αγωγές κατά παντός υπευθύνου.

Η εταιρία που ιδρύθηκε το 1990 στη Βιέννη της Αυστρίας, έχει πλέον την έδρα της στη Μάλτα και πρόκειται για μια με τις μακροβιότερες παρουσίες στην Ελλάδα έως τώρα…

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “H Interwetten… «φέσωσε» την αγορά με πάνω από 1,8 εκατ. ευρώ!!!” στην πηγή:https://www.insider.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ