Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ Ανάστατοι οι πράκτορες του ΟΠΑΠ με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις του Μουντιάλ

Ανάστατοι οι πράκτορες του ΟΠΑΠ με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις του Μουντιάλ

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Το συνδρομητικό κανάλι δεν έχει επαγγελματικά πακέτα και τους… ρίχνει «μαύρο»

Ανάστατοι είναι οι επαγγελματίες του ΟΠΑΠ στην Πάτρα και στην περιφέρεια αυτής (όπως και σε όλη την επικράτεια) με την απάντηση που απέστειλε στην επιστολή της Ομοσπονδίας ο Ant1 Plus για την προβολή των τηλεοπτικών αναμετρήσεων του Παγκόσμιου Ποδοσφαίρου στο Κατάρ.

Η ΠΟΕΠΠΠ ζήτησε από το συνδρομητικό κανάλι την άδεια για την προβολή των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων που θα μεταδώσει από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες γιορτές όχι μόνο αυτού του δημοφιλούς σπορ, αλλά και γενικότερα του αθλητισμού.

Kάθε ήμερα σου παίρνουν περισσότερους  πελάτες για το ίντερνετ!

Θα παραμείνεις απαθής ?

Η απάντηση όμως που πήρε από το συνδρομητικό κανάλι είναι ότι δεν έχει εκδώσει επαγγελματικά πακέτα που να αφορούν δηλαδή καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους, παρά μόνο οικιακά.

Κατά συνέπεια, σύμφωνα πάντα με την απάντηση που έδωσε το κανάλι στην Ομοσπονδία, η προβολή των αναμετρήσεων του Μουντιάλ μέσω της μικρής οθόνης, είναι παράνομη στους επαγγελματικούς χώρους.

Το όλο θέμα έχει φέρει αναστάτωση στον κλάδο αφού μπορεί οι επιχειρήσεις τους να μην έχουν κανένα κέρδος από την προβολή των τηλεοπτικών αναμετρήσεων αυτών, ωστόσο, ενδιαφέρει τους πελάτες τους που σίγουρα θα θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες, ορισμένους από τους οποίους ενδεχομένως να παίζουν στα αντίστοιχα στοιχηματικά παιχνίδια του ΟΠΑΠ.

Υπάρχει τρόπος για να συγκρατήσεις τους παίκτες σου στο πρακτορείο σου!

Ουσιαστικά, λόγω της αδυναμίας του συνδρομητικού καναλιού, να βγάλει επαγγελματικά πακέτα για τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του Μουντιάλ, κινδυνεύουν να την πληρώσουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Μάλιστα, με βάση την απάντηση του Ant1 Plus στην ΠΟΕΠΠΠ, η απαγόρευση αυτή θίγει και τον κλάδο της εστίασης, ενώ τα καταστήματα σίγουρα θα βάλουν προτζέκτορες για να προσελκύσουν τους ποδοσφαιρόφιλους.

«Αυτή είναι η απάντηση που πήραμε στην επιστολή που στείλαμε. Όμως θεωρώ απίθανο να υπάρξει ένας συνάδελφος που να μην βάλει στην τηλεόραση του καταστήματος του αγώνες από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

ΘΕΛΕΙΣ Marketing  μόνο για το ΔΙΚΟ σου ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ?

Θέλεις να το ανεβάσεις το πρακτορείο σου στην περιοχή σου?

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί που θα επιβάλουν αντίστοιχα πρόστιμα στους παραβάτες, ωστόσο, πιστεύω ότι είναι μία άδικη απαγόρευση» τονίζει στο patrasevents.gr o πρόεδρος του σωματείου πρακτορείων ΟΠΑΠ Αχαΐας και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, Απόστολος Μάρκος.

Σημειώνουμε ότι μόνο το σωματείο αυτό έχει 115 πρακτορεία ΟΠΑΠ ως μέλη του που ασφαλώς περιμένουν να έχουν μία μεγαλύτερη κίνηση στις επιχειρήσεις τους λόγω του Μουντιάλ.

Θέλεις να γίνεις ανταγωνιστικότερος και να αυξήσεις τον τζίρο σου

Ζήτησε μας να σε βοηθίσουμε ΕΔΩ

Τέλος, να αναφέρουμε ότι το απαγορευτικό αυτό αφορά μόνο τους αγώνες των ομίλων που θα μεταδώσει ο Ant1 Plus, δηλαδή πάνω από 50 παιχνίδια. Οι υπόλοιποι αγώνες (προκριματική, ημιτελική και τελική φάση) θα μεταδοθούν από το κανονικό κανάλι του Ant1.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Αχαΐα: Ανάστατοι οι πράκτορες του ΟΠΑΠ με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις του Μουντιάλ” στην πηγή:https://www.patrasevents.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ